Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa dzieleni się grami na X1?

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://allegro.pl/4-dowolne-gry-z-listy-33-gier-na-xbox-one-hity-i4245731724.html

CYFROWE WERSJE GIER DO POBRANIA NA XBOX ONE

SPRZEDAWANE NA AUKCJI GRY OTRZYMASZ NA PROFILU, KTÓRY PO POBRANIU UMOŻLIWIA ZAINSTALOWANIE PEŁNYCH WERSJI NA TWOJEJ KONSOLI.

PROFIL POZOSTANIE NA ZAWSZE TWOJĄ WŁASNOŚCIĄ ! 

GRY MOŻESZ PRZENIEŚĆ NA WŁASNY PROFIL , TO TAK JAKBYŚ ZAKUPIŁ JE BEZPOŚREDNIO NA RYNKU GIER XBOX LIVE !
( Z WYJĄTKIEM JEDNEJ RZECZY - RÓŻNICY W CENIE  :)

GRY STANĄ SIĘ TWOJĄ WŁASNOŚCIĄ, GDY CI SIĘ ZNUDZĄ BĘDZIESZ JE MÓGŁ ODSPRZEDAĆ DALEJ , BĄDŹ KOMUŚ PODAROWAĆ.

SPRZEDAWANY PROFIL PRZECHODZI NA TWOJĄ WŁASNOŚĆ, NIKT POZA TOBĄ NIGDY NIE BĘDZIE MÓGŁ PONOWNIE SKORZYSTAĆ BEZ TWOJEJ ZGODY I WIEDZY Z NIEGO, A ZAKUPIONE GRY ZAWSZE BĘDĄ AKTYWNE I MOŻLIWE DO POBRANIA W DOWOLNYM MIEJSCU.

Może mi to ktoś wytłumaczyć jak to działa? Jeżeli zakupiłbym na tej aukcji np. ten zestaw co w linku wyżej to mogę sobie wybrać dowolne 4 gry. Gościu poda mi login oraz hasło, żebym mógł je pobrać i jak już to zrobię to mogę je przypisać do swojego konta i nawet po skasowaniu pobierać je ze swojego konta? I tak samo mogę np. wymieniać się grami z innymi osobami? Jeżeli zakupię na jakimś profilu przykładowo Watch_Dogs a mój kumpel kupi na swój profil Wolfenstein'a to po zalogowaniu się na jego profil ja mogę pobrać jego grę i jak już pobiorę to przypisać do swojego konta oraz odwrotnie i każdy będzie mógł grać w te gry? Na PS nigdy czegoś takiego nie było, więc nie wiem. Jest tam jakiś haczyk w tym wszystkim czy nie ma?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...