Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie Aiona Problem

ElPolako122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .Jestem Posiadaczem<niestety Orange free net 1Mb/s> Kolega który ma netie <30mb> sciagnol mi aiona przez game forge live no i tu są schody bo nie wiem jak zrobic to zeby ta gra ruszyla<skopiowana> u mnie ? Stary laucher nie bardzo ogarniam .

PS: Stary laucher po skopiowaniu do niego plików gry przy sprawdzaniu plików gry staje na 85% i sciaga przy pobranym 100mb bylo nadal 85% z czego można wnioskowac ze plik pobierany to +/- 1.5gb .Czy jest jakas opcja zeby odpalic to przez GF Live?

Opublikowano

Nie rozumiesz u niego gdy uruchamia przez GF Live ma 100% i gra dziala u mnie przy starym laucherze pobiera gre<chyba> od nowa.Da sie to jakos ruszyc przez GF Live?

PS po właczeniu starego lauchera zamiast ,,Graj Teraz" pisze ,,Zacznij Aktualizacje" czy to znaczy ze przed ,,Sprawdzeniem Plików" musze cos najpierw zaktualizowac?Bo gdy to klikne dochodzi do 12% i sciaga cos bardzo duzego.Tu screen tego co mi sie sciaga po kliknieciu Sprawdzaj Pliki.74688353133399218757_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...