Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerf khazix?

kuler123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy w najblizszym patchu chca znerfic Kha'zixa ? :X bo chce kupic ale nie wiem :P

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Chcą, ja bym się powstrzymał z tym, bo jeśli wejdą zmiany na global serwer z PBE to będzie ciężka sprawa z nim

Opublikowano

a wiesz kiedy ma niby wejsc ? :P ale to nie jest 100% pewne ? :x

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

a wiesz kiedy ma niby wejsc ? :P ale to nie jest 100% pewne ? :x

90% na wejscie, rito pisalo ze kha nie bedzie inicjowal walki z raduina i zabijal adc jednoczesnie, moge sie zalozyc ze wejdzie

lecz po tych zmianach niektorzy mowia ze bedzie lepszym zabojca w late, tylko gdzie on bedzie grany ;-;

Opublikowano

CO QRWA!? Przecież teraz lepszym assasynem będzie Karma pod AD :x

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=dQup2YvwyyU&list=UUtHosYGpdBx-X7uEkhJX7yg&index=3 

https://www.youtube.com/watch?v=Ot4d9UUq858&list=UUtHosYGpdBx-X7uEkhJX7yg&index=2 

Na razie tak wygląda obecna sytuacja Kha Zixa. Chcą z niego zrobić większego Assasina z większym dmg'em ale mniejszą wytrzymaloscią (redukcja dmg zdjęta z Ulta, dodatkowa zmiana i przelicznik w Q)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Ten 2 Filmik co wyslalem tam pisze ze zmienili mu dmg na 30%  tak ? :) czyli jescze jakos mozna nim ugrac ;]

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

I tak jak to wejdzie nie bedzie to ten sam kha  co kiedys. Chcąchyba zespuć ta postać jak gragasa, pierdyliard nerfów, ale teraz przesadzili ;x 

Opublikowano

Kha bedzie lepszy w late game ale pod assasyna juz nie bedzie tankowaty tylko teraz problem gdzie nim grac bo w jungli to raczej wytrzymalosc a na linie sie nie nadaje po nerfach izolacji

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

I tak jak to wejdzie nie bedzie to ten sam kha  co kiedys. Chcąchyba zespuć ta postać jak gragasa, pierdyliard nerfów, ale teraz przesadzili ;x 

Teraz bardziej będzie pasował do swojego lore- Assasin. W tym momencie można z niego zrobić InSeca (In secure, że taki ziomek ze sporym dmg i tankowatowscią spowodowaną ultem). Własciwie to Kha będzie lepszy niż był. I wróci na mida raczej. 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...