Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fight or Die! (FoD)

xSkubanyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was użytkownicy Mpc Forum.

Otóż, stworzyłem klan do Battlefield 3, są w nim może 3 osoby. Zawsze marzyłem o tym aby pograc w dobrym mocnym zgrupowaniu w dobre gry FFS. A jak się okazuje Battlefield 3 jest za DARMO, z czego się po części nie ciesze bo 50 zł w błoto, a po części tak bo można pograć z dobrymi ludźmi. (Jak bóg raczy takich zbalansować) Wracając do tematu. Naprawdę by mnei ucieszyło jakby ktoś był chętny grać. Ogólnie sam mam 42 lvl.(posiadam premium) Jeśli chcecie wiedzieć... Może kiedyś mi się uda dorobić dobrej ekipy ;/ Co moge zaoferować, jakie panują zasady:

- Kolega umiera? jeśli sytuacja jest korzystna biegnij po niego

- Twój przyjaciel potrzebuje Apteczki/Ammopacka? To mu daj a nie patrzysz się jak idiota.

- Komunikacja za wszelką cenę (teamspeak3) kanał można zawsze stworzyć to nie jest żaden problem. :P

- Zawsze graj drużynowo, oznaczaj przeciwnika twój kolega nie ma WH w oczach.

- Wiek musi być po 16 roku życia.

- Wymagany Lvl? Nic z tych tematów. Przeczytaj myślnik Wyżej.

- Wszelkie spory rozwiazujemy polubownie.

Na zakończeniu dopiero jestem nowym użytkowników to prosze bez hejtów, bo mogłem popełnić kilka błędów. :P

Zawsze mi się marzył taki klan. Może pomożecie realizować marzenia. Po to mamy internety aby się dzielić tym co mamy. :D

Sam posiadam 18 lat, mam liczne perspektywy.

Kontakt ze mną: Origin -> xZhuruckasx, Gadu-Gadu-> 19271061, i kontakt tutaj, na MPC forum

Dziękuje za przeczytanie mojego posta. Jak zmarnowałem twój czas to przepraszam :)

Opublikowano

- Kolega umiera? To się nie patrz tylko biegnij po niego nawet kosztem swojego życia.

- Twój przyjaciel potrzebuje Apteczki/Ammopacka? To mu daj a nie patrzysz się jak idiota.

- Komunikacja za wszelką cenę (teamspeak3) kanał można zawsze stworzyć to nie jest żaden problem. :P

- Zawsze graj drużynowo, oznaczaj przeciwnika twój kolega nie ma WH w oczach.

- Wiek? Myślę że wiek to nie jest duża rola, liczy sie charakter i zacieśnienie wiezów w grze.

- Wymagany Lvl? Nic z tych tematów. Przeczytaj myślnik Wyżej.

- Wszelkie spory rozwiazujemy sami ze sobą.

1. Aha, jaki sens ze straconych dwóch żołnierzy?

5. Wiek jest bardzo ważny. Nie zamierzam się zgłosić, bo mało gram w bfa i mam z kim grać, ale chcę Ci po prostu dać radę, że wiek jest bardzo ważny. Nawet nie wiesz jak często potrafi wkurzać głos kogoś kto ma mniej niż 14 lat. Nie mówię, że każdy ma taki, ale większość w tym wieku.

7. Tak upadają klany, gildie itd. Klan bez lidera, dowódcy jest słaby, rodzą się kłótnie.

Nie zamierzam się zgłosić co już napisałem wyżej tylko daję rady.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja tylko chciałem dobrze. Ale wiek zgadzam się, ale nie chciałem eleminować każdego. Ja jestem dowdódcą. Przecież nie napisałem nic związenego z zarządzaniem, to przy tym wszystkim jest pikuś. Pierw trzeba mieć do kogo usta otworzyć. A sens straconych zolnierzy? Jak da rade uratować w korzystnej okazji to OK. Ale jak sytuacja jest niekorzystna, to jest pewnie że nie damy rady.

Opublikowano

Ja tylko chciałem dobrze. Ale wiek zgadzam się, ale nie chciałem eleminować każdego. Ja jestem dowdódcą. Przecież nie napisałem nic związenego z zarządzaniem, to przy tym wszystkim jest pikuś. Pierw trzeba mieć do kogo usta otworzyć. A sens straconych zolnierzy? Jak da rade uratować w korzystnej okazji to OK. Ale jak sytuacja jest niekorzystna, to jest pewnie że nie damy rady.

A "Wszelkie spory rozwiązujemy pomiędzy sobą"? To znaczy, że nie Ty rządzisz tylko panuje taka "demokracja". Jak zdążyłem się przekonać coś takiego nie działa w plutonach. No chyba, że grasz z najbliższymi znajomymi, ale jak szukasz ludzi na forum to nie ma szans.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...