Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DDoS na champ select

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest możliwe wykonanie tzw "drop hacka" na serwer obsługujący champion select?

Czasami jak mam trolli to daje im linka który wyciaga ip. I ddosuje po koleji wszystkich co weszli w ten link :) Oni nie moga wybrać postaci i wywala champion select. Potem są lepsze jazdy bo jak dobierze znowu tych samych graczy ktorych ip mam do przeciwnego teamu to zawsze afk stoją ^^

Opublikowano

Czasami jak mam trolli to daje im linka który wyciaga ip. I ddosuje po koleji wszystkich co weszli w ten link :) Oni nie moga wybrać postaci i wywala champion select. Potem są lepsze jazdy bo jak dobierze znowu tych samych graczy ktorych ip mam do przeciwnego teamu to zawsze afk stoją ^^

No. no przebiegle. Zarejestruj się na hf i o tym napisz. Z pewnościa dostaniesz Blackhat.

@top

Może nie koniecznie DDoS, ale jest pewien exploit, że przeciwnicy nie wchodzą do gry przez jakiś czas (maksymalnie 7 minut), a ty możesz w tym czasie pushować lane`a. Oczywiście nie ma takiej opcji, żeby powiedział Tobie, albo komukolwiek jak coś takiego zrobić.

Opublikowano

Jak to mówią wszystko da się zrobić, niestety wymaga to dużych umiejętności + znajomości działania klijenta lola, lub poprostu grubej kasy. Powiem ci wprost, na tym forum nie znajdziesz nikogo z drophackiem, większość to jakieś dzieci, które myślą że napiszą co to oni nie potrafią i już są fajni, niestety zasmuce was - tak nie jest, dlatego przeważnie gdy widzisz post jakiegoś gościa wyglądający jak ten pana @2xup, to wiedz, ze tak naprawde gówno może, i gówno ma, dlatego zwyczjnie go zignoruj. Szanujący się ludzie faktycznie potrafiący coś takiego, w zyciu nie ryzykowaliby znalezieniem swojego ip przez pracownika riotu, lub funkcjonariusza policjii, poprzez chwalenie się na jakimś żałosnym forum dla gimbusów.

Opublikowano

DDoSujesz konkretny port czy wszystkie?

t2t538.jpg
Opublikowano

Jak to mówią wszystko da się zrobić, niestety wymaga to dużych umiejętności + znajomości działania klijenta lola, lub poprostu grubej kasy. Powiem ci wprost, na tym forum nie znajdziesz nikogo z drophackiem, większość to jakieś dzieci, które myślą że napiszą co to oni nie potrafią i już są fajni, niestety zasmuce was - tak nie jest, dlatego przeważnie gdy widzisz post jakiegoś gościa wyglądający jak ten pana @2xup, to wiedz, ze tak naprawde gówno może, i gówno ma, dlatego zwyczjnie go zignoruj. Szanujący się ludzie faktycznie potrafiący coś takiego, w zyciu nie ryzykowaliby znalezieniem swojego ip przez pracownika riotu, lub funkcjonariusza policjii, poprzez chwalenie się na jakimś żałosnym forum dla gimbusów.

Brawo, swoją głupotą wygrałeś talon na kurwę i balon. Osobą która właśnie pokazała, że nie ma zielonego pojęcia jak to działa jesteś właśnie ty. Po pierwsze mistrzu co ma w ogóle znajomość klienta gry (zgadza się klienta, a nie "klijenta" wtf?) do ddosowania/floodowania serwerów? Po co w ogóle piszesz o czymś, o czym ewidentnie widać, że nie masz pojęcia? Tekst o dużych umiejętnościach albo grubej kasie rozjebał mnie całkowicie xDDDDDDD

Jeśli dla Ciebie duże umiejętności to ściągnięcie darmowego skryptu, obsługa paru programów + vpsa i wklepanie jednego wiersza w konsoli, a gruby hajs to 20zł/m to pozdrawiam.

Co do tekstu o policji/riocie to też beka, bo drogi kolego jak wynika z KK: "§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego." Policja zajmuje się takimi sprawami tylko jeśli poszkodowany (w tym przypadku riot) złoży odpowiedni wniosek, czego nigdy nie zrobili i nigdy nie zrobią, mają lepsze rzeczy do roboty niż uganianie się po sądach z gimbusami. Jeśli natomiast chodzi o pracownika Riotu, to kuźwa myślisz, że nie mają co robić tylko ścigać typów co piszą, że wywalaja gry na jakimś polskim forum? Przecież teraz jest taka akcja na ich oficjalnych forum, że typy jawnie się przyznają do używania DH i nie dostali nawet bana, a ty wyskakujesz, że pracownik riotu będzie wyciągał IP z MPC, bo ktoś tutaj się przyznał. Jeśli chcą walczyć z drophackami to muszą ogarnąć serwery, a nie bawić się w witchhunting i oni o tym doskonale wiedzą. Odpuść sobie pisanie o takich rzeczach, bo to tak jakby prawiczek próbował dyskutować o seksie, gówno wiesz, a się wypowiadasz.

Po co chcesz wywalać z championselect? Nawet z trollem da się wygrać, a nawet jeśli nie to zawsze możesz wywalić później grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...