Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie można utworzyć flagi w worldguard.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już nie potrzebuje pomocy w tym zakresie ale czy da się jakoś ustawić że np. w świecie o nazwie world nie bd się spamowały zombie, cleepery, pająki i te inne ale bd się spamować świnie, krowy i te podobne

7096414143429001167232.png

Opublikowano

@Up

Tak.

Aczkolwiek możesz również na każdym świecie zakładać po kolei regiony "___global__" i ustawiać flagę, żeby dany mob się nie respił (Lub, zeby ogólnie złe moby się nie respiły).

/rg flag <region> mob-spawning deny/allow - włącza/wyłącza moby na danym regionie.

/rg flag <region> deny-spawn <nazwa1>,<nazwa2>.... - Blokuje resp danego moba, na danym regionie :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Up
Musiałbyś napisać plugin lub Skrypt ( :< )

Raczej takiej rzeczy nie ma jeszcze w internecie :D

Mogę się podjąć próby, ale mógłbym Ci Plugin udostępnić tylko wtedy gdyby mi się to udało :D

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...