Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMB vs. FNC

Derout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o ich dzisiejszej grze, jak oceniacie grę niQ'a - naszego rodaka - jest lepszy niż Alex? Może jest na takim samym poziomie?

Czy uważacie, że Gambit zasłużył sobie na wygraną?

Opublikowano

Fnatic przejebało znowu na tym nashorze, Peke missnął ulta, Cyanide zjebął inseca Te akcje najbardziej mi zapadły w pamięć... ehh

Opublikowano

Rosjanie nigdy nie zasługują na wygraną.

Ale fnatic strasznie śmieszny team bez graczy, jakimś fartem czasem udaje im się coś ugrywać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

bylem bardzo zdziwiony ze fnc nic nie inicjowalo z orianna w teamie.. 

ogolnie fnc zagralo dosyc slabo, nie wykorzystalo przewagi w wiezach i chwilowej przewagi w goldzie, nic nie zrobilo a potem team comp gmb ich dobil 

niq zagral ok, zrestza na lulu umiejetnoscia sie nie pochwalisz, spamujesz skille w sojusznikow ;_;

Opublikowano

@2up

LB to jest banowana w prawie każdym meczu xD

niQ bardzo ładnie zagrał w tym meczu, najlepszy był save diamonda kiedy to już myślałem, że na pewno padnie, w bushu nad smokiem to wtedy niQ zeslowował ich z Q i on jakimś cudem przeżył.

btw jak on się komunikuje z Genją? Wiem, że np diamond nie ma najmniejszych problemów z komunikowaniem się po Angielsku, ale co z genją? I swaglorda #420 blaze it. też mało słyszę ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...