Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest gdzieś na komputerze historia przeglądania z np. Chrome. 
Jak ktoś wie gdzie jest zapisywana, miło by było gdyby napisał. (Nie chodzi mi o jakieś "Kliknij ctrl+h").
Ewentualnie poszukuje osoby, która by zrobiła program do pobierania historii przeglądarki i przesyłała na np. e-mail.

Opublikowano

Przeciez ten łoś chce zrobić jakis durny program szpiegujący, nie mając nawet pojęcia o tym.

Tydzien czekał na odpowiedź gdzie jest zapisywana historia chrome'a zamiast wpisac to w google i miec odpowiedz po 5 minutach. Zaraz bedzie sie pytal jak zrobic wysylanie na e-mail chociaz pewnie nie zna nawet podstaw zadnego jezyka.

Dlatego jak widze takie durne i bezsensowne tematy to pytam ile placi, bo widac ze czeka na gotowca.

Opublikowano

Przeciez ten łoś chce zrobić jakis durny program szpiegujący, nie mając nawet pojęcia o tym.

Tydzien czekał na odpowiedź gdzie jest zapisywana historia chrome'a zamiast wpisac to w google i miec odpowiedz po 5 minutach. Zaraz bedzie sie pytal jak zrobic wysylanie na e-mail chociaz pewnie nie zna nawet podstaw zadnego jezyka.

Dlatego jak widze takie durne i bezsensowne tematy to pytam ile placi, bo widac ze czeka na gotowca.

Co ty pieprzysz. Wyraźnie napisałem, że szukam osoby, która potrafi zrobić taki program a nie, że mi go zrobi, da, i jeszcze ucałuje za darmo. A tak właściwie, co Cie obchodzi czy mam o tym pojęcie czy nie? Nie ma to znaczenia w odpowiedzeniu na moje pytanie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...