Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Watch_Dogs

SEKET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy i na jakich ustawieniach poszło by mi watch_dogs ?
Mój PC
GTX 650 ti
Intel i5 - 3340 3,3 ghz

8 gb ram

graphic.png

Opublikowano

Niskie, może średnie (Full HD).

Co bym musiał dokupić żeby na wysokich sobie pograć ?

graphic.png

Opublikowano

A ja myślę, że spokojnie na średnich/wysokich pójdzie. Gra ma dość niskie wymagania.

Jaka rozdzielczość?

Co bym musiał dokupić żeby na wysokich sobie pograć ?

W kompie najsłabsza karta graficzna.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

rozdzielczość oczywiście 1920x1080 myślałem czy jakiegoś gtx 760 nie kupić do mojego PC :)

graphic.png

Opublikowano

rozdzielczość oczywiście 1920x1080 myślałem czy jakiegoś gtx 760 nie kupić do mojego PC :)

Możesz kupić to na ultra pograsz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A ja myślę, że spokojnie na średnich/wysokich pójdzie. Gra ma dość niskie wymagania.

Jaka rozdzielczość?

W kompie najsłabsza karta graficzna.

Hahahah, oboje mówimy o tej samej grze? Chyba nie widziałeś testów, na 780Ti potrafi przycinać :P Nie liczyłbym na wysokie. To, że grafika nie najlepsza nie oznacza, że nie skopali optymalizacji.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Hahahah, oboje mówimy o tej samej grze? Chyba nie widziałeś testów, na 780Ti potrafi przycinać :P Nie liczyłbym na wysokie. To, że grafika nie najlepsza nie oznacza, że nie skopali optymalizacji.

Zdziwił byś się, w tym roku raczej już nie ma co mówić. Aktualnie wierni fani R* czekają na ich pokaz siły.. Byle by się nie okazało jak to będzie w prawdzie wyglądało. Zobacz jak ta grafika jest ucięta, myślisz że dla czego jest taka różnica? Jebane 'next geny' (konsole) nie dają rady nadciągnąć FHD i Ubisoft żeby ludzie nie zniechęcili się do W_D zniżyli grafike etc. Gra nie warta świeczki, optymalizacja hah żeby tam jeszcze jakaś była. Kłamanie prosto w twarz. To że na 780Ti się zacina to już wina tylko i wyłącznie pośpiechu oraz chęci sprzedania szrotu.

graphic.png
Opublikowano

No to napisałem, że skopali optymalizację pomimo okrojenia grafiki :P

Autorze, zanim kupisz sprawdź, jak to wygląda na niskich ustawieniach... No ale jeśli bardzo chcesz, kupuj. Pójść - pójdzie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Może inaczej, kup sobie konto na Torrentach, napisz na PW dam Ci pewnego linka i sobie ściągniesz obcykasz jak to wygląda i jak się spodoba to pójdziesz do sklepu.

Bo inwestycja w tą gre jest po prostu głupia.

@KiceK sora źle przeczytałem xD.

graphic.png
Opublikowano

Może inaczej, kup sobie konto na Torrentach, napisz na PW dam Ci pewnego linka i sobie ściągniesz obcykasz jak to wygląda i jak się spodoba to pójdziesz do sklepu.

Bo inwestycja w tą gre jest po prostu głupia.

@KiceK sora źle przeczytałem xD.

Po pierwsze istnieje coś takiego jak magnet link.

Po drugie forum nie wspiera piractwa.

Po trzecie gra jest słaba, ale optymalizacja wyglądała na bardzo dobrą.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Po pierwsze istnieje coś takiego jak magnet link.

Po drugie forum nie wspiera piractwa.

Po trzecie gra jest słaba, ale optymalizacja wyglądała na bardzo dobrą.

Magnet link jest już wycofany (nie działa)

Po 2 jak ja wspieram piractwo? Tłumaczę po sprawdzeniu gry niech idzie do sklepu i sobie kupi.

Po 3, poczytaj troche komentarzy oraz ogólny opis tego co było zapowiadane przed premierą na pclabie i potem wróć :)

graphic.png
Opublikowano

mam podobnego kompa tylko gtx 650 bez ti  i i3 i F HD  srednie spoko chodzi :) a grafika jest tylko fajna jak desz pada no i słońce mi sie podoba nawet ;P

Opublikowano

No więc, pewien użytkownik tego forum pożyczył mi na dosłownie 1 grę "test" konto, i chodzi na średnich ustawieniach w 60-70 klatkach na sekundę więc nie ma, co idę jutro do sklepu i kupuję gierkę dziękuje za pomoc.

graphic.png

Opublikowano

Zdziwił byś się, w tym roku raczej już nie ma co mówić. Aktualnie wierni fani R* czekają na ich pokaz siły.. Byle by się nie okazało jak to będzie w prawdzie wyglądało. Zobacz jak ta grafika jest ucięta, myślisz że dla czego jest taka różnica? Jebane 'next geny' (konsole) nie dają rady nadciągnąć FHD i Ubisoft żeby ludzie nie zniechęcili się do W_D zniżyli grafike etc. Gra nie warta świeczki, optymalizacja hah żeby tam jeszcze jakaś była. Kłamanie prosto w twarz. To że na 780Ti się zacina to już wina tylko i wyłącznie pośpiechu oraz chęci sprzedania szrotu.

co za chore czasy nastały, serio dla ciebie liczy się tylko grafika ? jprdl na swój pc nawet nie odpalisz tytułów które są tylko i wyłączne na te jak to nazwałeś " jebane next geny " ( mowa o tytułach ekskluzywnych )

No tak zapomniałem to dział komputerowy tu tylko "fanboje" grafiki, gp już się nie liczy..

Dobrze że konsole tną grafike bo wtedy nie będę musiał wymieniać swoje pc dłużej, chyba że masz tyle kasy na następny komputer

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

co za chore czasy nastały, serio dla ciebie liczy się tylko grafika ? jprdl na swój pc nawet nie odpalisz tytułów które są tylko i wyłączne na te jak to nazwałeś " jebane next geny " ( mowa o tytułach ekskluzywnych )

No tak zapomniałem to dział komputerowy tu tylko "fanboje" grafiki, gp już się nie liczy..

Dobrze że konsole tną grafike bo wtedy nie będę musiał wymieniać swoje pc dłużej, chyba że masz tyle kasy na następny komputer

Grafika, grafiką chociaż też fajnie jest jak jest porządna, ale popatrz, że cierpi na tym wiele innych rzeczy. Ilość lokacji? Otwartość świata? Cierpi. Ilość animacji postaci? Cierpi. Ilość npc? Cierpi. Poza tym lepsza grafika w wielu grach pozwala na rzeczy typu kamuflaż itd.

Najnowsze konsole padną do ledwo 30 klatek w Wiedźminie najnowszym także...

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Powiem ci tyle ze nie po to kupowalem pc za 5k zebym mogl sobie kwadraty na monitorze poogladac. Nie gram single bo to strata czasu wole multi ;).

IMO konsole to jedna z najgorszych rzeczy jaka czlowiek mogl wymyslec.

graphic.png
Opublikowano

@Up

załóż też to nie nie każdy ma kompa za 5k i jak by robili gry z grafiką którą uciągły by kompy za 5k to ciekaw jestem BARDZO jaka była by ich sprzedaż ;)

nie wiem czy tym postem się chciałeś pochwalić czy coś ale dla mnie trochę śmieszne i nie logiczne jest takie gadanie

Grafika, grafiką chociaż też fajnie jest jak jest porządna, ale popatrz, że cierpi na tym wiele innych rzeczy. Ilość lokacji? Otwartość świata? Cierpi. Ilość animacji postaci? Cierpi. Ilość npc? Cierpi. Poza tym lepsza grafika w wielu grach pozwala na rzeczy typu kamuflaż itd.

Najnowsze konsole padną do ledwo 30 klatek w Wiedźminie najnowszym także...

to wiadomo że next geny nie będą na rynku tak długo ja poprzednia gerneracja która była 7 lat

co mnie cieszy bo jak napisałem wcześniej nie mam kasy na kupowanie co chwila pc i konsola troche opóźnia ten rozwój graficzny

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Powiem ci tyle ze nie po to kupowalem pc za 5k zebym mogl sobie kwadraty na monitorze poogladac. Nie gram single bo to strata czasu wole multi ;).

Równie dobrze możesz powiedzieć, że nie lubisz oglądać filmów.

IMO konsole to jedna z najgorszych rzeczy jaka czlowiek mogl wymyslec.

Mówisz to jak pecetowiec (były konsolowiec), ale znam wielu ludzi, którym na konsoli lepiej się gra.

Powiem ci tyle ze nie po to kupowalem pc za 5k zebym mogl sobie kwadraty na monitorze poogladac.

Jak te kwadraty będą miały zajebistą fabułę to dla mnie nie byłoby problemu.

co mnie cieszy bo jak napisałem wcześniej nie mam kasy na kupowanie co chwila pc i konsola troche opóźnia ten rozwój graficzny

Szkoda, że cierpi na tym jakość gier.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@Up

załóż też to nie nie każdy ma kompa za 5k i jak by robili gry z grafiką którą uciągły by kompy za 5k to ciekaw jestem BARDZO jaka była by ich sprzedaż ;)

nie wiem czy tym postem się chciałeś pochwalić czy coś ale dla mnie trochę śmieszne i nie logiczne jest takie gadanie

to wiadomo że next geny nie będą na rynku tak długo ja poprzednia gerneracja która była 7 lat

Nie dziekuj komputerom ale panstwu ; ).

Gdyby nie to ze konsole opozniaja rozwoj grafiki mogli bysmy sobie ogladac piekne fpsy i kazdy by byl zadowolony.

Tak mialem konsole Xbox'a slim i ps3 oba poszly. Nigdy wiecej na to nie wracam, kazdy sie patrzy pod siebie ale zwaz na to ze gry na konsole sa takze kosztowne. Mam przyjaciela ktory ma xbx elite od 5 lat wydal na oko 45k zl na gry. Jak mi nie wierzysz podesle gamer tag ; ).

Mozemy sobie gdybac ale jak by sie nie patrzec komputer ma mase zastosowan, ten twoj komp w sygnie jeszcze troche pociupcia. Za rok zmienisz karte na uzywana 770 i kolejne 2 lata z glowy. Low bo low ale przynajmniej w FHD bo konsole nawet tego nie potrafia.

A tera modka o zamkniecie prosze bo z toru topicu zeszlismy.

graphic.png
Opublikowano

Nie dziekuj komputerom ale panstwu ; ).

Gdyby nie to ze konsole opozniaja rozwoj grafiki mogli bysmy sobie ogladac piekne fpsy i kazdy by byl zadowolony.

Tak mialem konsole Xbox'a slim i ps3 oba poszly. Nigdy wiecej na to nie wracam, kazdy sie patrzy pod siebie ale zwaz na to ze gry na konsole sa takze kosztowne. Mam przyjaciela ktory ma xbx elite od 5 lat wydal na oko 45k zl na gry. Jak mi nie wierzysz podesle gamer tag ; ).

Mozemy sobie gdybac ale jak by sie nie patrzec komputer ma mase zastosowan, ten twoj komp w sygnie jeszcze troche pociupcia. Za rok zmienisz karte na uzywana 770 i kolejne 2 lata z glowy. Low bo low ale przynajmniej w FHD bo konsole nawet tego nie potrafia.

A tera modka o zamkniecie prosze bo z toru topicu zeszlismy.

Zawsze jest jakaś dyskusja. Od tego jest forum.

Dodam jeszcze, że grafika na PC, na low wygląda czasem lepiej od ultra na konsolach.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Średnia grafika i malina ; ) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...