Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z internetem.

Pijaxson

Pytanie

Opublikowano

Witam, ostatnimi czasy mam problem z internetem. Posiadam internet z t-mobile, mam go od 9 miesięcy i nie miałem z nim większych problemów aż do teraz. To znaczy kilka dni temu pojawiły się problemy. Mianowicie chodzi o to, że zasięg mam dobry, taki jaki miałem zawsze, lecz internet sam w sobie nie działa już tak jak przedtem. Chodzi o to, że strony wyświetlają się wolniej niż kiedyś, tak jakby można to było powiedzieć - internet "przymula", tak samo jest z pingiem w grach, np. gdy chcę pograć w LoL'a to ping przekracza 500 ms. Zwykle miałem około 90 ms. 

Mam 10 GB limitu, mogę zapewnić, że limit mi się nie skończył.
A i to jest internet mobilny ( modem, do którego mam podłączoną antenę wzmacniającą zasięg ).

Mój sprzęt:

Procesor - AMD Athlon Dual Core Processor 4050e 2.10 GHz
RAM - 2GB DDR2

KARTA GRAFICZNA - ATI RADEON 2100 (zintegrowana -.- )

Windows 7.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu...

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to usuń te teredo.

Ściągnij net limiter 3, pokazuje dokładnie jaka aplikacja ile transferu ciągnie. Jeżeli zobaczysz jakieś nadmiernie wysokie wartości to masz przyczynę.

Jeżeli tam nic niema, to powyłączaj wszystkie dodatkowe usługi przy połączeniu, i zostaw tylko ipv4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...