Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL- wirus [Malware]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Postanowiłem od nowa ściągnąc bol'a. Z głownej strony bola zacząłem ściągać i nagle wyskoczyłi wirus Malware. Mam avasta. Jak mam zrobić, żeby ściągnąć tego BoL'a, żeby avast tego nie blokował (w kwarantannie nie ma o tym śladu). Kiedyś używałem i nie było nic.... Leci naj i za każde pomocne like

Opublikowano

Witam! Postanowiłem od nowa ściągnąc bol'a. Z głownej strony bola zacząłem ściągać i nagle wyskoczyłi wirus Malware. Mam avasta. Jak mam zrobić, żeby ściągnąć tego BoL'a, żeby avast tego nie blokował (w kwarantannie nie ma o tym śladu). Kiedyś używałem i nie było nic.... Leci naj i za każde pomocne like

dodać do wyjątków.

Opublikowano

Zadziałało, thx ale jeszcze mam jedno pytanie: mam Failed to download, zrobiłem plik BoL w %appdata% jako administrator uruchomiłem i nie działa

Opublikowano

Mam tego avasta i wystarczy, że go najpierw wyłączysz (żeby pobrac bola), potem wejdziesz w ustawienia, po lewej klikasz "antywirus", zjeżdżasz na dół i tam masz wykluczenia, daj tam ścieżkę do folderu z bolem.

Ahh już odpisałes.

Nie musisz robić BoL'a w appdata, możesz go dać do każdego folderu ;).

Opublikowano

Mam tego avasta i wystarczy, że go najpierw wyłączysz (żeby pobrac bola), potem wejdziesz w ustawienia, po lewej klikasz "antywirus", zjeżdżasz na dół i tam masz wykluczenia, daj tam ścieżkę do folderu z bolem.

Ahh już odpisałes.

Nie musisz robić BoL'a w appdata, możesz go dać do każdego folderu ;).

Ale Failed to download jest co mam zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...