Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka wersję serwera zrobić?

Serwer  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka wersja ?

• 1.7.9
      3
    • 1.7.4
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was małe pytanko na jaką wersje chcielibyście serwer 1.7.4 czy 1.7.9 ? Dla mnie to nie robi zbytniej różnicy ale wole na 1.7.9 nie wiem czemu nitk nie robi serwerów na tą wersje ale chciałbym się zwrócić z zapytaniem do was drodzy gracze :P 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

@Up masz jakieś dowody albo coś ? :P Bo pracuje tak samo na tej wersji jak i na 1.7.4 i w moim odczuciu nie ma żadnej różnicy :D

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

1.7.4 więcej graczy tą wersję posiada a nie ma między nimi różnicy a jeżeli dasz 1.7.4 to jeżeli ktoś będzie miał 1.7.9 to nie powinien mieć problemu z zalogowaniem na 1.7.4 a odwrotnie to problem już jest 

Opublikowano

spigot 1.7.9 - działa na wszystkich wersjach, od 1.7.0 do 1.7.9 bez zadnych problemow, wydajniej od zwyklego craftbukkita - i problem rozwiazany. ;)

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

Dla mnie to nie robi zbytniej różnicy ale wole na 1.7.9 nie wiem czemu nitk nie robi serwerów na tą wersje ale chciałbym się zwrócić z zapytaniem do was drodzy gracze :P

1.7.9 to wersja Dev. dla tego mogą wynikać z niej wiele błędów.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...