Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb.

Punchline.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zagrałem dzisiaj ten nowy tryb i pierwszy był jak stary One For All (banowanie, w enemy inne championy niż u nas, wiecie pewnie sami jak działał) skończyłem, chciałem zagrać drugi raz i mam inny tryb: One For All: Mirror Mode który już rozgrywa się na aramie i jest 10 tych samych champów. Ogarnia ktoś o co chodzi? SS z historii gier:
 oAxQYTr.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Rano to włączyli, jak nie macie to reset clienta. Śmiesznie jest ;d za pierwszym razem oczywiście nidalee, GAME OF SPEARS xD

51946140135987515040.png

98002140135987515040.png

75528140135987515040.png

9/10, właśnie zacząłem grę z brandami

.

Opublikowano

Nie lubię tego trybu każdy pickuje jakieś głupie postacie ,którymi nie umiem grać  <_<

Wole grać rankedy.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Wracając do tematu , nie mam zielonego pojęcia jak ty to zrobiłeś , ale jak już to odkryjesz to powiedz nam , bo moim zdaniem lepsze było normalne one for all ;)

Opublikowano

dobra ogarnąłem. nie wiem czy mogę, więc lepiej nie wrzucam ale na reddicie był temat gdzie napisali, że tryb był zbugowany i chyba na około godzinę dodany był normalny, stary One For All, lecz naprawili wszystko i teraz gramy już tego nowego. temat można zamknąć. szkoda :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...