Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp do 1.3k

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano potrzebuję kompa w sumie nie ja tylko brat :P do kwoty 1350 zł

ma być on do gier typu cs go, lol i też nowe produkcje :)

Kompa ma być bez obudowy i napędu.

najlepiej jak by były jakie gry w zestawie dodawane do karty czy procesora

I mniej więcej na jakich ustawieniach Watch dogs czy bf4 by ruszył ?

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

obudowa jest dobra przewiewna, pochodzić będzie ona z mojego obecnego pc a ja sobie kupie lepszą bo w tej moja konfiguracja sprzętowa ( sygnatura ) się troszkę gotuje ;)

jeśli chodzi o używki to raczej wolał bym nie bo co nowe to nowe :)

rozkminiłem coś takiego http://www.morele.net/inventory/info/PTgdd/ coś do zmiany ?

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Kurczę ten proc trochę cienki jest ;/

Modernizacji raczej nie bede planował wiec wymiana czegoś później nie wchodzi w gre

Koniecznie potrzeba 8 gb ramu ? Mozna kupic 1 kosc 4 gb za 139

Na jakich ustawieniach mniej wiecej watch dogs lub bf4 ?

Opublikowano

dobra watch dogsa sobie odpuszczam na pewno po tym jak fatalnie jest zoptymalizowany

bf4 jakiś stały fps będzie? - ustawienia to moga tam być objętne

ponawiam pyanie:

Modernizacji raczej nie bede planował wiec wymiana czegoś później nie wchodzi w gre

czy warto dokładać do i3 i ciąć po ram, itd?

Koniecznie potrzeba 8 gb ramu ? Mozna kupic 1 kosc 4 gb za 139

Opublikowano

Raczej lepiej nie ciąc po wszystkim ale te 8gb ramu mozesz odpuścic i wziąsć narazie 4gb

Opublikowano

Zgadzam się z @Up. Jezeli zalezy ci na pozniejszej modernizacji mozesz juz wywalic 4 gb ramu , i kupic jakiegos i3 . Ale to i tak ci nie pomoze w ruszeniu bf4 / watch dogs na jakis stabilnych ustawieniach.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...