Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 za darmo!

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było już kilka takich tematów i milion statusów xD

Ale może ktoś nie zauważył xD Promocja jeszcze chwilę potrwa, wiec każdy easy weźmie grę.

Opublikowano

Dzięki wielkie. Tak to bym nie widział. Like ;)

Nie wiem po co ktoś miałby brać to dla samej kampanii.

Moim zdaniem żadna rewelacja, baa nawet bym powiedział ze śmiałe posunięcie ze strony EA, pewnie dużo zarobią na multi teraz..

To nie można grać na multi ?...

75386578f06c9981.jpg

Opublikowano

Nie jestem pewien na 100%, ale pomyśl..

Wydać samą kampanię i zachęcić tym samym miliony ludzi do kupna wersji premium, czy to nie byłby zajebisty zysk?

Jak ktoś pobierze to proszę tu umieścić info czy multi też dają, w co oczywiście wątpię,

417711489342956987022.png

Opublikowano

Nie jestem pewien na 100%, ale pomyśl..

Wydać samą kampanię i zachęcić tym samym miliony ludzi do kupna wersji premium, czy to nie byłby zajebisty zysk?

Jak ktoś pobierze to proszę tu umieścić info czy multi też dają, w co oczywiście wątpię,

No to już ...

Właśnie pobieram i zobaczę jak to będzie z multi.

Ale wydaje mi się, że powinno być ogólno dostępne dla wszystkich :/

No nic poczekam, pobiorę i dam znać ;)

75386578f06c9981.jpg

Opublikowano

Można grać na multi, w trakcie instalacji przypadkowo odznaczyłem coś i pisało, że jak tego nie pobiorę, to nie będę mógł grać na multi, czyli chyba jest jednoznaczne.

Opublikowano

Można grać na mutli ale tylko na kliku mapach. Tych z dodatków 'Karkand cos tam' i 'Close Quarters' nie będzie dopóki nie kupimy tych dodatków. Ot, cała filozofia :D

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Fajnie, że dali. Mam płytki od orginalnego BF3(Lecz mi ukradli konto .-.), przynajmniej nie muszę odpowiadać na pytania co zrobiłem z BF

yiWCsl1.png
Opublikowano

Nie używam Origina, pytanie mam!

Czy na tej platformie "kupienie gry" jest równoznaczne z przypisaniem do konta nawet jeżeli jej nie pobrałem? Tak jak na steamie?

Opublikowano

ehh a ja rok temu dalem 120 zl za pudelko premium edition ktore i tak teraz sie nie nadaje bo nie gra tak duzo osob w bf3 wszyscy jada na podstawce wydaj 120 zl a potem bf za darmo.. to bfa 4 nie kupuje jak ma tak byc

Opublikowano

A powiedzcie mi czy wystarczy przed 3-cim dodac do biblioteki, a pobrac kiedy indziej? Bo teraz nie mam swojego kompa. Ile jest map w bf3? Jak malo to czy nie warto sobie dokupic dodatek za te 20 zl, czy ile to kosztuje?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

ehh a ja rok temu dalem 120 zl za pudelko premium edition ktore i tak teraz sie nie nadaje bo nie gra tak duzo osob w bf3 wszyscy jada na podstawce wydaj 120 zl a potem bf za darmo.. to bfa 4 nie kupuje jak ma tak byc

Kupując premium i tak masz wiecej map i łatwiej znaleźć graczy, no i pomyśl, że BF3 wyszedł już jakiś czas temu.. A BF4 jest dość nowy i na pewno w ciągu 2 lat nie będzie za darmo..

Wystarczy dodać do biblioteki.

Opublikowano

Kupując premium i tak masz wiecej map i łatwiej znaleźć graczy, no i pomyśl, że BF3 wyszedł już jakiś czas temu.. A BF4 jest dość nowy i na pewno w ciągu 2 lat nie będzie za darmo..

Wystarczy dodać do biblioteki.

mysliszz ze na premiumie ktos gra? teraz sie nie oplaca premium kupowac dla paru graczy 

Opublikowano

Gdy dodam np battledield'a 3 do origina i będzie mi się pobierało dłużej i nie zdąży mi się pobrać do 3 czerwca to później nie będzie mi się ściągało?

Opublikowano

Może niech autor doda do tematu informacje, że wystarczy dodać do Moich Gier. Nie koniecznie pobierać ;)

75386578f06c9981.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...