Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Charles  CZY KTOS ZNA TEN PROGRAM I POSIADA WIEDZE NA JEGO TEMAT

ORAZ JAKIES  OBJASNIENIE DZIAŁANIA ???)))))))

PROGRAM JEST NIESAMOWITY W GRACH ONLINE ,

POTRAFI NAPRAWDE SPORO  I CHYBA JEST JEDNYM Z LEPSZYCH ,

WIDZIAŁEM EFEKTY PRACY Z TYM PROGRAMEM U INNYCH OSÓB

TO SA POPROSTU NIEWIARYGODNE JEDNAK BRAK INSTRUKCJI  OGRANICZA BARDZO 

A OSOBY KTÓE POSIAŁY WIEDZE NIE DZIELA SIE  TĄ WIEDZĄ HAHAH))))

A SZKODA BO PROGRAM CHARLES vs CHEAT ENGINE to przepasc i CHEAT ENFINE  niestety dla przedszkolaków jest w porównaniu do tego co potrafi  CHARLES ))

jednak brak polskich materiałów  informacyjnych do niego co komplikuje i ludzie działają często na ślepo

narażajac sie tym samym a szkoda ))

jesli ktos [posiada wiedze itp to prosił bym udostepnic wiekszej ilosci osób informacje na temat tego niezwykłego programu ,  do którego wiekszość twierdzi ze ani jeden nie dorówna mu))

Pozdrawiam wszystkich ))) 

Opublikowano

Charles tudzież CE służą do dwóch różnych rzeczy. CE do manipulacji pamięcią, a Charles pakietami. Nie ma jakiejś uniwersalnej 'instrukcji jak hakować czarlesem', wszystko zależy przecież od gry.

mjut.png
Opublikowano

Charles przechwytuje chyba tylko pakiety http. Jest banalny w obsłudze bo posiada fajne filtry. Ogólnie plug & play, ładuje spoofery do przeglądarek, i działa.

Jeżeli dobrze pamiętam, to nie łapie ramek od websocketów, tutaj minus dla niego. Także nie jest idealny, a sam wireshark bije go na głowę, jeżeli chodzi o uniwersalność.

Jak chcesz pisać boty/scrappery i znasz jakiś język, możemy pomyśleć o współpracy.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak uniwersala niema ale np  podstawy  obsługi  , 

i może kilka przykładów z gier przeglądarkowych trudnych do użycia w nich w/w programów 

A chodzi raczej o te co najwiecej już trzeba w nie realnych pieniązkow  inwestowac aby dalej postepy robic

Po nap 1 roku lub 4 latach grania bo twórca gry tak podnosił standardy ze  sporo ludzi przestala grac a inni graja ale wypłaty ida na gre ))

nie pisze tu o gotowcu do ściagniecia przeciez tylko  zwykłe info 

sa gry co ludzi  tak wciągneły ze  jak wspomniałem  tracą cale wypłaty w swiat wirtualny  a ja jestem za tym aby odciązyli swój naład finasowy ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...