Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] mid

kaszowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje middera, ktory ma duzy dmg w early jak i late, trudnosc nie ma znaczenia, rowniez cena nie gra roli. Zapatrywalem sie na cassio/syndre ... co sadzicie o tych 2ch champach? Kogo polecacie?

(Prosze aby nie wypowiadaly sie osoby z brązu/silvera)

Opublikowano

Leblanc.

+:

Ogromny burst

Dobry poke

Niesamowity harras

Bardzo mocne combo

Duże umiejętności roamingu

Wielki potencjał do zabijania

-:

Słaba farma przed 6

One target assasin

Słabnie w late

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Co do wyboru pomiędzy Syndrą a Cassio, to wybrałbym Syndre... Łatwiej uciec z opresji.

Ogólnie to mogę polecić Orianne i Nidalee - chociaż early Ori jest taki sobie. Mają duży poke, a później mogą wycarrować swój team - shockwave Ori, albo poke Nidalee z dzidy

h6IduA1.png

Opublikowano

Osobiście polecam ziggs, ponieważ jak  go ogarniesz to bodziesz mógł sam kerować rankedy.

A między tymi dwoma wymienionymi przez Ciebie championami to bym wybrała Cassio. Otruć może nieźle z Q.

Opublikowano

Osobiście polecam ziggs, ponieważ jak go ogarniesz to bodziesz mógł sam kerować rankedy.

Wydaje mi sie, ze wszystkimi postaciami mozna carrowac rankedy jak sie ma dobrze opanowana postac C:

...

Zakupilem synde, udalo mi sie zrobic combo 6 kulek w 5tej grze, staty na + zawsze. Rowniez kupilem LeBlanc i jako tako nie najgorzej mi szlo. Gralem na diamenta ryze bedac w goldzie, wiec przeciwnik mial przewage doswiadczenia. Jutro ciag dalszy zmagan z LB.

Pozostalo mi ip jeszcze na jednego champa za 4800, kogo polecacie?

(Mam ori, ale nie potrafie nia grac. Nidalee rowniez odpada, za duzo czasu ja mainowalem i sie znudzila.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...