Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na tablecie pogram w mc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież na tym jest Windows 8.1, o czym wy gadacie? Sklep Play w produkcie Microsoftu? Dafaq?

Pograsz na tym w MC, uruchomisz również programy, których używasz na zwykłym PC.

Nie będziesz bił rekordów FPS, ale wydaje mi się, że nie będzie ogromnych problemów z płynnością gry (na niskich detalach).

ㅈㅈ.

Opublikowano

@up Nie lubię Pocekt Edition.

I jeszcze mam pytanie, bo słyszałem coś o rozbudowę ramu przez podłączenie pendrive ? To prawda ?

Nie, nie jest to prawda. (chyba)

Według mnie pograsz, aczkolwiek nie gwarantuję, ze bez ścinek, lagów, itp.

Opublikowano

Granie na Komputerze a na Tablecie zawsze będzie się różniło. Wersja Minecraft na komputerze ciągle jest rozwijaja, i jest jakby głównym celem Mojang'u. Jednak granie na tablecie też może być fajne, ale z tego co wiem nie rozgrywka nie jest tam zbyt rozwinięta ( podobno nie ma mikstur i enchantingu ). Ale jeśli chcesz spróbwać czegoś takiego, to polecam bo w Minecraft chodzi o jedno, żeby dobrze się bawić i miło spędzać czas !

music-is-life-1080p-hd-wallpaper1-800x20

Opublikowano

@up

zobaczyles wgl tego transformera co on pokazal?

To jest tableto-laptop z windowsem 8.1 , a nie androidem, czasami sie patrzy i od razu widac.

@top

Pograsz na spokojnie, zapewne chodzi ci o granie na jakims serwerze, wiec problemow nie powinno byc, chyba ze z walkami.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

To napisz do producenta, że żądasz 4 GB RAM, aby móc pograć w MineCrafta. 

W specyfikacji masz wyraźnie napisane, że urządzenie posiada 2 GB pamięci RAM.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...