Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permissions rangi?

NeviNx33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Mam prośbę! :D Powiedzcie mi jak ustawić coś takiego, że każda osoba z rangą zarejestrowany może dać sobie rangę "AFK".

Jest zrobiona ta ranga, ale nie wiem jakie "value" wpisać gdzie przy tych rangach :< pomocy!
Limit like'ow dla odpowiadającego!

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

i_group_needed_member_add_power  oraz  i_group_needed_member_remove_power    ustaw na grupie afk np na 2 a na zarejestrowanym daj i_group_member_add_power   oraz  i_group_member_remove_power  tak samo na 2 jak na afk tylko niedawaj zbyt duch tych liczb ponieważ możesz wejść na grupy administracyjne albo channelowe.

Opublikowano

dzięki! leci limicik!
dajcie mi też znać proszę jak zrobić rangę dzięki której osoba która będzie ją posiadała nie będzie nikogo słyszała

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

o ile dobrze mi wiadomo nie da się zrobić takiej rangi da się zrobić jedynie z blokadą pisania na chacie mówienia pisania pw etc... ale tego co on słyszy nie możesz zablokować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...