-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
rolexjebacbiede
rolexjebacbiede
Siema, od dzisiaj mam pewnien problem. Otoz wchodze na wp, chcąc sprawdzić pocztę, klikam poczta i firefox sie zawiesza. To samo dzieje sie z chrome. Nie ważne jaka strona, albo strony w ogóle się nie ładują. Mam internet 80 mb/s i tylko ja w domu korzystam, więc nie możliwe, że sieć przeciążona.
Siedze sobie na facebooku i nagle crash chrome, daje, żeby zamknęło, zamyka, więc próbuje włączyć jeszcze raz Chroma, ale sie nie włącza, to samo dzieje sie z firefoxem.
Przeinstalowałem chroma i nadal sie to dzieje.
Albo inna sytuacja. Wybrałem sobie bohatera w lolu i juz gra ma się zacząć, ale nie włącza mi sie ekran ładowania, mimo, że inni gracze się ładują. Nie moge sie zreconnectować, więc zamykam clienta i próbuje włączyć jeszcze raz, ale client sie nie włącza, wchodze więc w procesy i zamykam wszystko związane z lolem i wtedy w 1/2 przypadków włączy sie client. Tak samo muszę robić z Chromem, zamykać wszystkie procesy, aby właczyć, ale jest to dosyć monotonne, gdyż crahse Chrome zdarzają się co 5 minut. A w lolu wracam gdzieś około 6 minuty i jestem mocno w plecy.
Nie wiem co może być problemem. Zaczęło się to dziać dopiero dzisiaj, wczesniej nigdy tak nie miałem. Sciągnąłem sobie watch dogsy z jakiś torrentów, wczoraj w nocy, ale przeskanowałem komputer Avastem i nic nie znalazło, więc to raczej nie jest problemem.
Komputer ma 7 miesięcy, windows 8.1, mam 8 ramu procesor jakiś tam dobry i5.
Jak wejde w managera zadań to nie mam przeciążonego komputera, 20% pamięć, 20 dysk.
Co robić? Jest to bardzo monotonne, teraz na przykład zawiesił mi się Chrome, a nie zdąrzyłem nawet załadowac facebooka. Jest to bardzo denerwujące.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.