Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islamizacja europy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie

Metody powstrzymywania tego procesu?

Ciekawy filmik o tym który zrobi wam dobry wstep do tematu

Zapraszam do dyskusji 

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Z islamem nie zgadza się bardzo wiele osób, a ci którzy się zgadzają - Nie wiedzą wystarczająco. W tym momencie, do Europarlamentu trafiło bardzo wiele prawicowych i co najważniejsze sceptycznych (Co do Islamu i imigracji) partii. Więc dla Europy JESZCZE nie jest za późno, lecz jesli cos zrobią z Islamem (szczegolnie Francja i UK) to czeka nas w Europie wojna domowa. :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

UE wie co robić z islamem. W 1987 podpisali przecież stosunki z Turcją i przygotowanie do dołączenia do UE (jak widać tak pora jeszcze nie nadeszła i miejmy nadzieję, nie nadejdzie). Na nasze szczęście podpisanie stosunków nie obejmuje strefy Schengen (biedna Turcja.. kandydaci do Schengen, którzy nigdy do niej dołączą  xD) Martwmy się bardziej o UK i Francję bo ciapaci nie tylko z Turcji najeżdżają Europę :)

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

UE wie co robić z islamem. W 1987 podpisali przecież stosunki z Turcją i przygotowanie do dołączenia do UE (jak widać tak pora jeszcze nie nadeszła i miejmy nadzieję, nie nadejdzie). Na nasze szczęście podpisanie stosunków nie obejmuje strefy Schengen (biedna Turcja.. kandydaci do Schengen, którzy nigdy do niej dołączą  xD) Martwmy się bardziej o UK i Francję bo ciapaci nie tylko z Turcji najeżdżają Europę :)

Prędzej się Unia rozpadnie niż Turcja do niej dołączy :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Stary film już dawno widziałem, może w Francji gdzie jest 10% muzułmanów (w marsyli 30%) to jest możliwe ale na pewno nie u nas. Nie ma się czego bać a jak zajmą francje czy tam niemcy to tylko bonus dla nas.

A jak się unia rozpadnie a to juz niedługo, będą pogromy i eksmisje ciapatych spokojnie, front narodowy w Francji o to zadba xDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Pewnie, to jest jakiś problem. Ale z drugiej strony mamy radykałów, którzy "Zakurwili by wszystkie ciapate kurwy" i nie potrafią odróżnić niebezpiecznych islamistów od imigrantów z bliskiego wschodu, którzy przyjeżdżają tu szukać lepszego życia (Często nawet nie są muzułmanami).

I owszem, koran nakazuje jakąś tam wojnę ale tak samo jak biblia - jest to tylko zbiór dogmatów, z którymi nie trzeba się zgadzać nawet należąc do tej wiary.

Gdyby wszyscy chrześcijanie bezkrytycznie stosowali się do tego co mówi biblia to też prowadzili by wojny.

"Gdy Pan, Bóg twój, wprowadzi cię do ziemi, do której idziesz, aby ją posiąść, usunie liczne narody przed tobą: Chetytów, Girgaszytów, Amorytów, Kananejczyków, Peryzzytów, Chiwwitów i Jebusytów: siedem narodów liczniejszych i potężniejszych od ciebie. Pan, Bóg twój, odda je tobie, a ty je wytępisz, obłożysz je klątwą, nie zawrzesz z nimi przymierza i nie okażesz im litości." Pwt 7, 1-2

Więc kroki trzeba podjąć ale z głową a nie jak chcieliby radykałowie - "Wyjebać ich wszystkich".

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pewnie, to jest jakiś problem. Ale z drugiej strony mamy radykałów, którzy "Zakurwili by wszystkie ciapate kurwy" i nie potrafią odróżnić niebezpiecznych islamistów od imigrantów z bliskiego wschodu, którzy przyjeżdżają tu szukać lepszego życia (Często nawet nie są muzułmanami).

I owszem, koran nakazuje jakąś tam wojnę ale tak samo jak biblia - jest to tylko zbiór dogmatów, z którymi nie trzeba się zgadzać nawet należąc do tej wiary.

Gdyby wszyscy chrześcijanie bezkrytycznie stosowali się do tego co mówi biblia to też prowadzili by wojny.

Więc kroki trzeba podjąć ale z głową a nie jak chcieliby radykałowie - "Wyjebać ich wszystkich".

Ja wiem że są normalni muzłumanie ale to jest jakiś tam % niewielki w całości, zobacz sobie jakikolwiek dokument o islamie w europie, albo jak w uk protestują "śmierć białym psom" "niech piekło pochłonie policje" i inne takie teksty i idą w kilka tyś parada. Albo na ulicach Paryża wylega setki tyś muzułmanów i klęczą  się modlą, to jest normalne ? Sam byłem kilka razy w Niemczech i na zachodzie i zdecydowanie mieszkać bym tam nie chciał. Albo zobacz sobie ile ofiar jest za granicą w turystach bo to kwasem oblali dwie nastolatki z uk a bo to zanożowali parę, zresztą to samo na zachodzie się dzieje ale media milczą, a niech czarnego pobiją .. jutro na pierwszych stronach.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Po pierwsze chrześcijanie muszą pokazać pazur.Trzeba przypomnieć muzułmanom, co Bóg kazał zrobić z ludami, które jawnie mu się sprzeciwili, że Jezus nie przyszedł dać światu pokój, wreszcie trzeba im przypomnieć bitwe pod Wiedniem i inne walki, które zakończyły się klęską dla nich.

Po drugie trzeba skończyć z koedukacją, bo chłopcy niewieścieją przy dziewczynach.Mężczyzna musi być agresywny w pozytwynym znaczeniu tego słowa.Dzisiaj jest to tępione w ramach powszechnego pacyfizmu.

I po trzecie, trzeba przywrócić idee nacjonalizmu.Polska jest krajem Polaków i to Polacy a nie Turcy dyktują zasady panujace na tym terenie.Jeżeli Polacy nie życzą sobie meczetów na swojej ziemi, to żaden meczet nie ma prawa tu powstać.I jeżeli Polacy nie życzą sobie danego narodu na swojej ziemi, to ten naród nie ma prawa tu przebywać.Wyobraźcie sobie, że ktoś obcy nagle wchodzi do waszego domu i mówi, że zajmuje jeden pokój.Macie prawo siłą go z niego wyrzucić.Jeżeli jakiś naród ma pokzystać z dobrodziejstw naszego (przyszłęgo) państw np. niskich podatków czy liberalnego prawa gospodarczego, to musi ścicle przestrzegać zasad panujących w naszym państwie i to on ma się dostosować do nas a nie my do niego.

@hrabia

"Zakurwili by wszystkie ciapate kurwy"

Jest to odpowiedź na to co mówią muzułmanie, np. "śmierć niewiernym psom"

Bóg kazał Izraelitom wybić te ludy, aby nie stały się powodem zgorszenia dla Izraelitów, bo te ludy odawały cześć demonom i pogańskim bożkom.Izraelici w drodze do Ziemi Obiecanej spotkali się z nimi i musilei z nimi walczyć.Nie zważały na żadne upomenia.Albo Izraelici ich wybiją i przetrwa lud wierzący w Boga, albo poganie wybiją Izraelitów i sprawiedli lud zostani wytępiony, i zwyciężą poganie.Logiczne? Logiczne.

Dogmat to w skrócie fundament danej religii.Święta wojna jest takim fundamentem Islamu.Oni mają to wprost zapisane w Koranie.Dogmatem chrześćijaństwa jest np i przede wszystikim wiara w Jezusa Chrystusa jako Syna Bożego, który odkupił świat.W/w sytuacja to historia Izraela a nie dogmat.

Aha i żeby była jasność, bo ktoś może sobie pomyśleć, że Bóg każe wybijać niewiernych, otóż nie.Bóg każe ich nawracać bez użycia przemocy, ale jeżeli poganie atakują wierzących, to wierzący mają prawo a nawet obowiązek z nimi walczyć.Prosta sytuacja.Jeżeli wygraliby Kananejczycy - poganie, to lud boży zostałby unicestwiony i zwyciężyłoby zło.Potem ci Kananejczycy spotaliby na swojej drodze kolejny lud, który by podobili i narzucili mu swoje pogańskie praktyki, więc musieli zginąć.

Opublikowano

To co dzieje się teraz w europie z ciapatymi  islamistami przypomina mi historie dodarcia królików na australie. Przybyło ich niewiele, wszystko było cacy, aż do czasu kiedy namnożyły się, i zaczęły wypierać rodzime gatunki.

Dzisiejsze społeczeństwo europejskie jest zbyt tolerancyjne, nie miałbym nic przeciwko mieszkaniu islamistów w europie, gdyby to oni się dostosowali, a nie próbowali dostosować nas do swoich zasad. Osoby z poza europy z całego świata się dostosowują, ale muslimy nie, a unia włazi im w dupy w imię tolerancji i walki z rasizmem.

Opublikowano

To co dzieje się teraz w europie z ciapatymi  islamistami przypomina mi historie dodarcia królików na australie. Przybyło ich niewiele, wszystko było cacy, aż do czasu kiedy namnożyły się, i zaczęły wypierać rodzime gatunki.

Dzisiejsze społeczeństwo europejskie jest zbyt tolerancyjne, nie miałbym nic przeciwko mieszkaniu islamistów w europie, gdyby to oni się dostosowali, a nie próbowali dostosować nas do swoich zasad. Osoby z poza europy z całego świata się dostosowują, ale muslimy nie, a unia włazi im w dupy w imię tolerancji i walki z rasizmem.

Za to nasz kraj i my, jako Polacy, jesteśmy rasistami - co za tym idzie, nie tolerujemy różnego rodzaju ciapatego ścierwa islamistów.

Opublikowano

Za to nasz kraj i my, jako Polacy, jesteśmy rasistami - co za tym idzie, nie tolerujemy różnego rodzaju ciapatego ścierwa islamistów.

Wątpie byś był zadowolony jakby ci jakiś typ wbił do domu i zaczął się rządzić, próbować ci zabraniać wielu rzeczy bo jego religia JEMU na to nie pozwala, zarzucając ci że nie jesteś gościnny. A już jakby ci zgwałcił żone lub córkę to raczej byś był wściekły, oka byś na to nie przymrużył ;)

Opublikowano

Wątpie byś był zadowolony jakby ci jakiś typ wbił do domu i zaczął się rządzić, próbować ci zabraniać wielu rzeczy bo jego religia JEMU na to nie pozwala, zarzucając ci że nie jesteś gościnny. A już jakby ci zgwałcił żone lub córkę to raczej byś był wściekły, oka byś na to nie przymrużył ;)

Dokładnie. Chodziło mi o to, że nasz kraj jest pod tym względem cudowny, że nie koniecznie islamistom może tu się spodobać, ponieważ nie sądze by udało im się narzucić naszemu narodowi własnych poglądów.

Po pierwsze chrześcijanie muszą pokazać pazur.Trzeba przypomnieć muzułmanom, co Bóg kazał zrobić z ludami, które jawnie mu się sprzeciwili, że Jezus nie przyszedł dać światu pokój, wreszcie trzeba im przypomnieć bitwe pod Wiedniem i inne walki, które zakończyły się klęską dla nich.

Po drugie trzeba skończyć z koedukacją, bo chłopcy niewieścieją przy dziewczynach.Mężczyzna musi być agresywny w pozytwynym znaczeniu tego słowa.Dzisiaj jest to tępione w ramach powszechnego pacyfizmu.

I po trzecie, trzeba przywrócić idee nacjonalizmu.Polska jest krajem Polaków i to Polacy a nie Turcy dyktują zasady panujace na tym terenie.Jeżeli Polacy nie życzą sobie meczetów na swojej ziemi, to żaden meczet nie ma prawa tu powstać.I jeżeli Polacy nie życzą sobie danego narodu na swojej ziemi, to ten naród nie ma prawa tu przebywać.Wyobraźcie sobie, że ktoś obcy nagle wchodzi do waszego domu i mówi, że zajmuje jeden pokój.Macie prawo siłą go z niego wyrzucić.Jeżeli jakiś naród ma pokzystać z dobrodziejstw naszego (przyszłęgo) państw np. niskich podatków czy liberalnego prawa gospodarczego, to musi ścicle przestrzegać zasad panujących w naszym państwie i to on ma się dostosować do nas a nie my do niego.

@hrabia

Jest to odpowiedź na to co mówią muzułmanie, np. "śmierć niewiernym psom"

Bóg kazał Izraelitom wybić te ludy, aby nie stały się powodem zgorszenia dla Izraelitów, bo te ludy odawały cześć demonom i pogańskim bożkom.Izraelici w drodze do Ziemi Obiecanej spotkali się z nimi i musilei z nimi walczyć.Nie zważały na żadne upomenia.Albo Izraelici ich wybiją i przetrwa lud wierzący w Boga, albo poganie wybiją Izraelitów i sprawiedli lud zostani wytępiony, i zwyciężą poganie.Logiczne? Logiczne.

Dogmat to w skrócie fundament danej religii.Święta wojna jest takim fundamentem Islamu.Oni mają to wprost zapisane w Koranie.Dogmatem chrześćijaństwa jest np i przede wszystikim wiara w Jezusa Chrystusa jako Syna Bożego, który odkupił świat.W/w sytuacja to historia Izraela a nie dogmat.

Aha i żeby była jasność, bo ktoś może sobie pomyśleć, że Bóg każe wybijać niewiernych, otóż nie.Bóg każe ich nawracać bez użycia przemocy, ale jeżeli poganie atakują wierzących, to wierzący mają prawo a nawet obowiązek z nimi walczyć.Prosta sytuacja.Jeżeli wygraliby Kananejczycy - poganie, to lud boży zostałby unicestwiony i zwyciężyłoby zło.Potem ci Kananejczycy spotaliby na swojej drodze kolejny lud, który by podobili i narzucili mu swoje pogańskie praktyki, więc musieli zginąć.

Co do trzeciego punktu ;

Meczety ; w naszym kraju panuje demokracja, lecz jeśli większość nie podporządkuje się mniejszości, będzie uznana za rasistów, zacofanych prostaków etc..

Pokój ; W naszym kraju władza jest taka, że gdy agresor wejdzie Ci do pokoju (tudzież domu) i użyjesz wobec niego agresji, i cokolwiek stanie się napastnikowi, nawet, jeśli on groziłby Ci bronią czy też wymachiwał nią Tobie przed nosem, prawie zawsze przekroczysz granicę obrony koniecznej, bo przecież żyłeś, kiedy robiłeś coś komuś, kto chciał Tobie zrobić krzywdę... Wystarczy wpisać w wyszukiwarce "przekroczył granicę obrony koniecznej" i zobaczy się jak ulgowo traktowani są napastnicy.

A co do tego, gdy Polacy nie życzą sobie by jakiś naród tu przebywał, polecam przeczytać ustawę 1066, która została wydana pod osłoną jakiejś afery na początku tego roku.

Opublikowano

Ciapaci ciagna tam gdzie jest duży socjal wiec Polsce islamizacja nie grozi ;p podobno we Francji FN Marine Le Peam ma zrobic z nimi porzadek lecz ja sie obawiam, ze oni juz sie tego syfu nie pozbeda. Za dużo juz ich tam jest i tyle w temacie.

Opublikowano

LEWACKA KUR** STUL PYSK. Nie wiesz czym jest sunnizm to się nie odzywaj. Tych "dobrych muzułmanów" jest może z 5-10%(?). Reszta to zacofane półmózgi, które mogłyby rozpocząć jihad, bo jakiś kozojebca z górnej półki nie lubi amerykanów. Normalnych muzułmanów w Polsce jest sporo, sam znam kilku. Tylko, że to tatarzy, którzy nie są uznawani przez islamistów. Oni niech sobie żyją, taki islam powinien być rozpowszechniany.

My w Polsce nie będziemy mieli napływu kozojebców. Po pierwsze - język. Po drugie - "lokalna społeczność/obrońcy uciemiężonych/skini itd." Kilka lat temu przypłynęła do nas fala czeczenów. Większość zniknęła na długo przed końcem wojny.

Opublikowano

LEWACKA KUR** STUL PYSK. Nie wiesz czym jest sunnizm to się nie odzywaj. Tych "dobrych muzułmanów" jest może z 5-10%(?). Reszta to zacofane półmózgi, które mogłyby rozpocząć jihad, bo jakiś kozojebca z górnej półki nie lubi amerykanów. Normalnych muzułmanów w Polsce jest sporo, sam znam kilku. Tylko, że to tatarzy, którzy nie są uznawani przez islamistów. Oni niech sobie żyją, taki islam powinien być rozpowszechniany.

My w Polsce nie będziemy mieli napływu kozojebców. Po pierwsze - język. Po drugie - "lokalna społeczność/obrońcy uciemiężonych/skini itd." Kilka lat temu przypłynęła do nas fala czeczenów. Większość zniknęła na długo przed końcem wojny.

To kurwa naucz się myśleć. Miałem na myśli, że "Normalni" powinni być zostawieni w spokoju a "zacofanych półmózgów" powinno się wyjebać, ale, żeby tego nie wyczuć w tej wypowiedzi to nie wiem co trzeba mieć w głowie...

Opublikowano

To kurwa naucz się myśleć. Miałem na myśli, że "Normalni" powinni być zostawieni w spokoju a "zacofanych półmózgów" powinno się wyjebać, ale, żeby tego nie wyczuć w tej wypowiedzi to nie wiem co trzeba mieć w głowie...

Nie ma myślących sunnitów, a to właśnie oni kolonizują europę. 

Trzeba ich wszystkich wyjebać. Tylko gwałcą na tym zachodzie, a jak się ich obrazi to 2 lata, rzadko kiedy w zawieszeniu

Opublikowano

Nie ma myślących sunnitów, a to właśnie oni kolonizują europę. 

Trzeba ich wszystkich wyjebać. Tylko gwałcą na tym zachodzie, a jak się ich obrazi to 2 lata, rzadko kiedy w zawieszeniu

To co z tymi rzekomymi "normalnymi", których znasz skoro ich nie ma w Europie?

Opublikowano

Na razie w europie jest ich w miarę mało, więc nie ma się czego obawiać. Ale jak będzie ich naprawdę dużo to nie wiem, będzie trzeba ich po prostu jakoś wygonić(Ja bym tak zrobił). Ja tam nie chcę, żeby wszyscy kurde w chuście łazili i mieli żółtą karnację.

oX62J26.jpg

Nie mogłem się powstrzymać :P

Opublikowano

nvm. Tatarzy? ich w Białymstoku jest sporo. Znam kilku i mogę powiedzieć, że do tych ciapatych z zachodu im w chuj daleko. Są i będą Polakami.

Opublikowano

No shit here we goin again!

Zacznijmy od tego, że ci co są w Europie to jak na moje oko są uciekinierami z krajów typu Iran, Irak itp dlaczego? Bo nawet w Islamie mają między sobą konflikt pomiędzy szyitami a sunnitami. Oglądałem na TVN24 ostatnio materiał o tym, i ci co są normalni to potępiają tą wojenkę.

Baa nawet było małżeństwo w tym filmie, gdzie mąż był szyitą a żona sunnitką i co? Musieli ukrywać to bo inaczej obie strony by ich wybiły.

Opublikowano

Mnie to nie obchodzi, niech wyjezdzaja ale niendp europy. Sorry tutaj Europa taki mamy klimat.

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...