Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce wiecej fps

dominik199818

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie mam do was takie zapytanko

Mam kompa dell optiplex 745

Proc intel core 2 duo e6300 2x1.86ghz

Ram 2 gb

Grafa gma 3000

ZasilCz 275w

Chcialbym zamontowac tam karte frafiki ati radeon 2400xt i niejestem pewien czy bedzie chodzic na tym zasilaczu

Na gma wyciagam 25-45 fps

Ona ma tylko pixel sh 2.0

Niema vertex

Z tego co wiem to ati ma vertex i pixel ale nwm ile

Czy ktos mi powie czy sie oplaca kupywac ta karte poniewaz nieznalazlem nic lepszego na allegro a niechcem meczyc bardzo kompa help

Opublikowano

na takim komputerze dużo nie wycciągniesz ;) udaj się do działu komputery, tam Ci doradzą najlepiej, jednak twoj sprzęt to antyk ;)

Opublikowano

Nie opłaca się kupować tej karty,najlepiej-jak będziesz miał daną sumę,wtedy kup zasilacz + kartę pokroju 8800 gt,kręcąc przy tym procka(w miarę możliwości,jak płyta pozwoli).

Opublikowano

@up

Starożytni bogowie też w cuda wierzyli ?

@top

Najpierw zasilacz najlepiej Corsair VS 450W albo 350W i kartę 9800GT/HD4850/70

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Moim zdaniem nie oplaca Ci się kupować części bo komputer i tak do wymiany.
Nowa płyta graficzna bo sądząc po podzespołach to raczej plyta jest troszkę stara, karta gt6300+ procka intel core i3 4 gb ramu no i oczywiście zasilacz najlepiej 450/600 W

Opublikowano

Tak BTW to nie kupuj nowej karty graficznej, bo procesor będzie ją strasznie ograniczał. Zasilacz słaby, na pewno przyda się lepszy. Ramu mało, dzisiaj 4 GB to już niewiele. A skoro masz procek Core 2 Duo to pewnie podstawka LGA775 - dzisiaj już pod nią nie robią procków: czyli płyta główna też do wymiany. Cały komputer do wymiany, inaczej płynnie nie pograsz.

t2t538.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...