Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/GA/TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! mam na imię Krystian mam 15 lat i jestem z dolnośląska...

Chciałbym zostać GM/GA/TGM na jakimś serwerze dedykowanym ewentualnie na hamachi.

Może zaczne od tego co potrafię.

Umiem dużo komend tak wiem komendy latwo opanować ale mniejsza czasem mogę pomóc w bazie z jakimś problemem czy coś w tym stylu.

Powiem wam jakie są moje plusy

1 plusem jest, że lubie odpisywać graczom oraz siedze bardzo dlugo na komputerze pn/pt od 6.730 14.30.22.00

w soboty niedziele od 6.00 do 22.00

2 plusem jest to, że nagrywam filmiki na yt = reklama mała

Teraz wam powiem, dlaczego chcialbym zostac gm/ga/tgm moze dlatego ze chcialbym pomoc jakiemus serwerowi bo jak widze serwery dobre, lecz administracja ma to w dupie i nie wchodzą do gry więc ja bym chciał być w teamie i zeby dalo się z graczami porozmawiać ;)

Na ortografię nie patrzcie, ponieważ mam problemy z ortografią, ale próbuje ją poprawiać ;)

Nie biorę hajsu za pomaganie !

Macie do mnie pytania? walcie śmiało P.S kontakt pw na mpc ;)

Opublikowano

To ja zacznę od tego, że GM to nie tylko znajomość komend, a tak serio znasz się w ogóle na maszynach, bazach czymkolwiek co wychodzi poza obszar Mistrza Gry? 

Czytaj podstawy, a nawet zrób swój serwer na hamachi, pobaw się, nabierz doświadczenia, a z czasem pewnie znajdziesz "posadę" lub ktoś będzie chciał Twojej pomocy.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dobry chłopok Polecam!

Polecam serdecznie :) Chłopak zna sie na rzeczy :)

Przy okazji zapraszam na https://www.youtube.com/user/ramzesek1 :) Pozdrawiam.

Multikonta, nie polecam. 

Oferta byle jak zrobiona i poza komendami nic nie potrafisz, jak wspomnąłeś " z jakimś problemem czy coś w tym stylu".

Opublikowano

daimao to nie są multikonta może, dlatego ze mnie znają? i wiedzą co ja umiem a czego nie? umiem dosyć dużo a jeśli czegoś nie potrafię uczę się ;) pamiętaj że nie rozpisałem się na maxa iz z tego wzgledu ze tez nie moze byc to za dlugie  bo  komu by sie chcialo czytać?

A tak wogóle technicy są od bazy itd więc co wy ode mnie chcecie żebym znał się na bazie itd? tak znam się troche ale bez przesady ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...