Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ptak

Gość Merceddes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Właśnie podleciał do mnie na parapet jakiś ptak. Jest oznakowany, bo ma zieloną obrączkę i chyba ma coś ze skrzydłem, bo nie może odlecieć. Co robić?

Opublikowano

Zabij go, po chuj ma sie meczyc? No chyba, ze masz blisko do weterynarza.

Czytałem, że na tej obrączce może być numer tel. do czegoś tam. Tak kurwa, na pewno go zabiję

Opublikowano

Zabij go, po chuj ma sie meczyc? No chyba, ze masz blisko do weterynarza.

moze ciebie zabijemy?

Jak masz blisko do weterynarza, to go tam podrzuc, lub poszukaj na necie jakis schronisk 'dla ptakow' chyba wiesz o co chodzi ;d i spytaj sie czy go przyjma

43976131910427822020.png

Opublikowano

Czytałem, że na tej obrączce może być numer tel. do czegoś tam. Tak kurwa, na pewno go zabiję

No jezeli wolisz patrzec jak ptak cierpi no to pozdrawiam, sadysto.

No to zobacz na ta obraczke, ale lepiej do weterynarza z nim idz jak masz mozliwosc

Opublikowano

No jezeli wolisz patrzec jak ptak cierpi no to pozdrawiam, sadysto.

No to zobacz na ta obraczke, ale lepiej do weterynarza z nim idz jak masz mozliwosc

Kurwa sadysto hahahahhaha nawet nie wiesz czy ma zlamanie czy zwykle skrecenie, wiesz jak go to boli? a no tak lepiej zabic i miec wyebane, ale pomysl czasem czy fajnie by ci bylo jakby ktos sie zabil, bo sie 'męczysz'

pozdro 600

43976131910427822020.png

Opublikowano

Kurwa sadysto hahahahhaha nawet nie wiesz czy ma zlamanie czy zwykle skrecenie, wiesz jak go to boli? a no tak lepiej zabic i miec wyebane, ale pomysl czasem czy fajnie by ci bylo jakby ktos sie zabil, bo sie 'męczysz'

pozdro 600

Od zawsze jestem za eutanazją.

Opublikowano

Nie masz może kota w domu? Ignoruj go.Nie no żarty śmieszne, jakiś ptak ma zawracać dupę człowiekowi.

Opublikowano

pozdro 600

Mówi ten co w ciągu roku zabija tysiące mrówek i innych insektów.

Ptak czy mrówka, wszystko jedno. Zakazu na zabicie nie ma.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Nie masz może kota w domu? Ignoruj go.Nie no żarty śmieszne, jakiś ptak ma zawracać dupę człowiekowi.

Myslisz ze ptak jak inne zwierze nie rozumie? nie czuje?

Mówi ten co w ciągu roku zabija tysiące mrówek i innych insektów.

Ptak czy mrówka, wszystko jedno. Zakazu na zabicie nie ma.

Tak sie sklada ze zadnego zwierzaka ani instekta nie zabilem :)

43976131910427822020.png

Opublikowano

Od zawsze jestem za eutanazją.

Ja jestem za eutanazją ludzi bez rozumu jeszcze przed narodzeniem.

Poszukaj w necie jakiegoś weterynarza blisko Ciebie, czy coś w ten deseń i go tam zanieś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...