Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM

Gość mariusz19198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Chciałbym zostać Gm na twoim serwie.Serw może być dedyk jak i hamachi.Nie chce się tu rozpisywać więcej info dostaniesz na pw.

Opublikowano

Nie polecam.

Zero jakiejkolwiek inwencji twórczej.

Zero info na temat doświadczenia itd.

Opublikowano

Nie polecam.

Zero jakiejkolwiek inwencji twórczej.

Zero info na temat doświadczenia itd.

Dlaczego mnie nie polecasz jak nawet mnie nie znasz.A napisane jest wyraźnie więcej na pw chyba że ktoś nie potrafi czytać.

Opublikowano

Dlaczego mnie nie polecasz jak nawet mnie nie znasz.A napisane jest wyraźnie więcej na pw chyba że ktoś nie potrafi czytać.

Ważne jest pierwsze wrażenie którego ty tym tematem nie robisz.

NIE POLECAM

37215277764282770396.png

Opublikowano

Ważne jest pierwsze wrażenie którego ty tym tematem nie robisz.

NIE POLECAM

To bardzo mi cię szkoda naprawdę.Bo się liczy współpraca , umiejętności to że  chcę opisać osobiście co potrafię nic nie znaczy. Tacy jak ty nie utrzymają długo serwa , bo brak im podstawowych umiejętności.

Opublikowano

To bardzo mi cię szkoda naprawdę.Bo się liczy współpraca , umiejętności to że  chcę opisać osobiście co potrafię nic nie znaczy. Tacy jak ty nie utrzymają długo serwa , bo brak im podstawowych umiejętności.

Czytając to mam wrażenie, że pisała to osoba w przedziale wiekowym od 13 do 15 lat.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany twoją osobą to na 100% patrzy najpierw na umiejętności.

Bark podstawowych umiejętności.

A co ty umiesz ? Tego właśnie się nie dowiedziałem z twojego tematu.

Nie pozdrawiam.

37215277764282770396.png

Opublikowano

Tak jak ktoś napisał - ważne jest pierwsze wrażenia. Niestety tego wrażenia w ogóle nie było.

Wątpię, żeby ktoś się do Ciebie zgłosił, zaprezentuj swoje umiejętności, atuty, wady uzasadniając je.

Powodzenia. ;-)

j9Crtu8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...