Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reinstall

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. chciałbym zrobić reinstal tery bo nie moge wytrzymać z tym Applying Patch. ale mam pytanie. Czy gdy zrobie uninstall musze pobierać całą grę od nowa?

Opublikowano

Ale kur&a..... ściągałem tą grę 1 tydzień... już raz dałem rade kilknąć przycisk Play i sie zalogować i potem nic... znowu sie coś zyebao.

Czyli już nic nie moge zrobić? próbowałem wszystkiego.. z YT z forum.. To jak musze wszystko od nowa robić?

Opublikowano

Ile czekałeś z tym "applying patch"? Ja ostatnio czekałam 10-15 minut, po czym mi "doczytało". Próbowałeś "napraw"?

Opublikowano

W mojej karierze gry w Tere miałem dwa razy ten problem. Próbowałem kilkunastu rozwiązań z różnych for. Jedyne co pomaga to reinstall całej Tery ;(
Dwie znajome osoby z którymi grałem miały identyczny problem i jednakowe rozwiązanie.

" Nie podejmując żadnych działań, z góry skazani jesteśmy na porażkę "

Opublikowano

Ja zostawialem komputer na 10 GODZIN i sie zmienilo w retrieving manfiest i nic. Repairowalem z 20 razy więc zostaje reinstall :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...