Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana koszulki w 2 sekundy

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie, jak zmienić koszulkę 2 sekundy? Od razu mówię, że na poniższym materiale nie zmieniają jej przez "głowę", więc wysyłanie mi linków do poradników tego typu jest bezsensu. 

https://www.youtube.com/watch?v=TyjR61dA4Qs

Jak widać, odwracają się plecami do ofiary wkrętu i zakładają ją jak by przez pachy, nie wiem jak to mam określić :D
Proszę o pomoc, ach i dla ciekawskich, nie mam zamiaru robić tego żeby wyrywać dziewczyny.

Opublikowano

Nie wydaje wam się, że film w momencie zmiany jest stopowany i startowany po zmianie  ?

Bo ja osobiście takie odczucie odnoszę ..

75386578f06c9981.jpg

Opublikowano

Nie wydaje wam się, że film w momencie zmiany jest stopowany i startowany po zmianie  ?

Bo ja osobiście takie odczucie odnoszę ..

fake

To nie fake -.-

Opublikowano

Kumpel znajomego który właśnie wrobił Roja zrobił to serio, dzisiaj przy mnie gdy dałem mu koszulkę, po prostu to zrobił, i mam nagranie znajomego który to też robi bo się nauczył sam tak z dupy. ;___;

Opublikowano

Moze ta pierwsza jest odpowiednio rozcieta za kurtką, oni sie odwracaja, zrzucają ją w kurtke a pod spodem... Nie, ona sie zmienia :/ nie mam zielonego pojecia :/

Znalazlem!!!!!! Tak, jest odpowiednio pocieta!!! Miłej zabawy i licze na like :3

http://youtu.be/08y1P9ou-mc

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...