Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info na temat EVENTU

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat ze względu ze Musioł nie napisał tego w swoim dziale EVENTY .....

Event1 : Jeżeli zagramy więcej niż 70 meczy w tygodniu to dostaniemy nagrodę XXX ( tak jest okreslona na strone CA )

Event2 : Jeżeli zagramy 30 meczy klanowych otrzymamy nagrodę XXX²

( nagrody za pierwsze dwa eventy bedą rozdane po updacie srodowym ...)

Event3: bedziemy dostawać ponusy PD (GP) codziennie w ilości 3x ... ( bardzo duzo :P )

A co do tego eventu z logowaniem to nie wiem dlaczego ale ja nie mam tego kalendarzka i nie dostałem dziś skrzynki kosmetycznej ... Przewiduje że wszyscy tak mają i może wiecie kiedy bedzie aktuwny ten kalendarz ... moze od jutra ????

Opublikowano

Mogłeś to napisać w moim temacie, napisać na pw musiolowi lub do mnie, a nie robisz kilka tematów.

Jakie mecze? Nic nie pisze, podaj link czy cos.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

nie wiem, pewnie codziennie bedzie akutalizowala sie ta tabela wynikow i tam bedzie pisalo

Opublikowano

wlasnie nie wiadomo, ale coś czuję ze bedzie cos fajnego ... Pewnie dadzą jakieś vievty Case lub cos w tym stylu

Opublikowano
Żołnierze,

Mamy nadzieje, że cieszycie się z aktualizacji z tego tygodnia tak jak my!

Po pierwsze, z dumą ogłaszamy, że od teraz Polscy gracze mogą grać i korzystać z naszej strony całkowicie po Polsku! Mamy nadzieję, że Polscy żołnierze będą zadowoleni z w pełni zlokalizowanego Polskiego klienta gry i że z chęcią przerzucą się na korzystanie ze stworzonej specjalnie dla nich wersji.

Dodatkowo, od teraz wszyscy użytkownicy będą mieli dostęp do zupełnie nowej usługi: Systemu Beta Rankingu Sezonowego! Nie jesteś pewny, co to? Nie ma problemu, przyjrzyjmy się temu wspólnie:

System Rankingu Sezonowego to ranking najlepszych graczy w Combat Arms i aby do niego przejść, należy nacisnąć odpowiedni przycisk w menu. Co najważniejsze, zawsze możecie sprawdzić swój własny ranking, jednakże główną funkcją rankingu jest wyświetlanie graczy, którzy są w czołówce obecnego sezonu. W rankingu można też sprawdzić, kiedy kończy się sezon dzięki zegarowi w prawym górnym rogu ekranu. Gdy licznik dobiegnie do końca, sezon się skończy, a jeden z graczy zostanie jego zwycięzcą. To świetny sposób, by sprawdzić jak dobrze radzisz sobie w porównaniu do innych graczy. Dodatkowo, możesz w ten sposób ocenić swój poziom i zmierzyć to, jak szybko robisz postępy!

W celu prawidłowego uczczenia startu polskiego klienta i strony mamy dla was permanentne Polskie bronie! Polskie bronie i permanentne pakiety można już teraz zobaczyć w grze, jednak to nie wszystko! Mamy też dla was zupełnie nowy żeton do Koła Fortuny: Polski Żeton!

Użyj żetonu, by wygrać wspaniałe nagrody i żeby uczcić tę wielką premierę razem z nami! 

Ostatnią zmianą, którą wam dziś przedstawimy jest to, że zmieniliśmy nagrody z wydarzenia „lista obecności” (04.06.2014 - 24.06.2014):

- zaloguj się raz a otrzymasz skrzynkę z przedmiotami kosmetycznymi

- zaloguj się 2 dni z rzędu, a otrzymasz Myst-G
- zaloguj się 3 dni z rzędu, a otrzymasz Myst-99N
- Jeśli jesteś wybitnie lojalnym graczem i zalogujesz się 17 dni z rzędu, otrzymasz SG550 Combatarms LE na zawsze!

Mamy nadzieję, że cieszy was nowa zawartość i wydarzenia! Nie zapomnijcie sprawdzać rankingu regularnie i walczyć o wejście na jego szczyt!

Pozdrowienia,
Europejski Zespół Combat Arms

Tutaj wszystko pisze http://pl.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Update&BoardIDX=653

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...