Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na grze w LoL ?

Alex Mercer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Takie pytanie, wie ktoś może jak zarobić na tej zajebistej grze ? Gracze zarabiają czasem na różne sposoby dość spore sumy, a mi brakuje tylko 5000 zł na motor ;( przy innych kwotach podawanych przez zawodowych graczy to drobne :D

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Bierz udział w różnych konkursach. Na eslu są organizowane turnieje. Czy to 1vs1, 2vs2, 3vs3, 5vs5. Są też nagrody pieniężne a czasem skiny. 

Opublikowano

Sponsoring na YouTube, Twitch, zawody, pojedyncze konkursy, Esl'e (etc.)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Sprzedanie konta nie wchodzi w rachubę i streamowanie jak dla mnie. Dobre rozwiązanie to będą turnieje. Przydałaby się jakaś stronka będąca na bieżąco w tej kwestii, bo cholernie chciałbym już cieszyć się Yamahą TZR.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Pisząc o motorze miałeś na myśli TZR'kę? Nie nazywaj gwizdka motorem :D A co do zarobku to najlepszą opcją byłoby wygrywanie w konkursach czy też turniejach. Ew jak masz dobrą maszynę to możesz sprzedawać reffy. Jest też jedna opcja mianowicie boostowanie kont.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Yamaha TZR jest zajebista przecież :D taki do transportu po mieście i okolicy xD

A wygrywając turnieje to jakich sum się można spodziewać ?

@down

I dobrze, nie spodziewam się. Chcę tylko nazbierać podręczne hajsy na motorek i airsoft ^^

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Nie jestem pewien ale chyba coś w granicach 100-1000 zł. To jest tylko moje zdanie bo tylko takie nagrody widziałem. Cóż no LCS'y to to nie są. Jakiś kokosów się nie spodziewaj. :D 

Opublikowano

Jeśli potrafisz dobrze grać, to z eloboostingu najłatwiej zarobić. Bo żeby dostawać nagrody na eslu to musisz mieć jeszcze mocny team, bo w 1v1 to można jakieś gówno (full metal rammusy i psc 20zł) wygrywać.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Na lolu nie da się łatwo zarobić

Albo dobrze grasz i masz hajs (Refy widzów, boosting, streamy, yt, FB)

Albo nie grasz dobrze i nie masz nic

Opublikowano

Z boostingiem powodzenia, za duża konkurencja, musiałbyś lecieć ostro po cenach żeby zrobić przebitkę, a sam byś daleko nie ujechał, kilka zgłoszeń i leżysz.

Bawiłem się z kumplami w boosting, ale brak klientów zmusił nas do wycofania się do czasu kiedy wzrośnie popyt, a mianowicie do końca sezonu wtedy zamówienia sypią się jak z rękawa.

Opublikowano

Najefektywniejszym jest zdecydowanie Boosting innych. Ale.. musisz naprawdę umieć grać. I nie, na bolu się tego nie robi (Z przyczyn oczywistych :D )

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Co wy wszyscy pierdolicie. Gram od 3 lat i łącznie zarobiłem jakieś 1200zł. (jakieś 400 to rp). Jak masz skilla i wysoką dywizje to wygrywasz turnieje, boostujesz. Na streamowaniu nie jest tak łatwo zarobić bo musisz mieć widzów, dobrą muzę i na pewno ludzie nie będą oglądać jakiegoś golda czy platynki. Jeśli chcesz coś zarobić to tylko diament + i to tak najlepiej 1/2

Opublikowano

Weź nie kupuj Motors bo po twoich wypowiedziach i pomysłach wniazkije iż szybko zginiesz pod kołami z własnej głupoty jebany kretynie .

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu odpuściłbym sobie takie kombinowanie, nie warte świeczki :D Lepszym pomysłem jest iść do normalnej roboty, może ktoś z Twojej rodziny ma firme czy coś to byś pomagał, nosił jakieś pierdoły itp :) bo zakładam że nie masz jeszcze 18. Ewentualnie ulotki czy coś w tym stylu.

Pozdrawiam!

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...