Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drophack na czym polega?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drophack działa na podstawie takiej, że wywala cały mecz. Potrzebujesz do tego ip meczu oraz dobrego Botneta, aby wykonać atak DDoS. W czym Ci to pomoże? Jeżeli przegrywasz mecz to możesz po prostu go wyrzucić i nie stracisz LP za przegranego rankeda. :)

Da się także DDoSować graczy, jednakże tutaj trudniej o ich IP. Podczas DDoSowania innej osoby, będzie ona miała lagi, więc łatwy win gry.

Opublikowano

A to jest karalne poza banem w lolu? Tzn jezeli riot wykryje, ze  to ja drophackowalem mecze to moge miec jakies konsekwencje w rzeczywistosci?

Opublikowano

A to jest karalne poza banem w lolu? Tzn jezeli riot wykryje, ze  to ja drophackowalem mecze to moge miec jakies konsekwencje w rzeczywistosci?

Jeżeli Cię złapią to dostaniesz bana permamentnego na konto. Oprócz tego możesz ponieść konsekwencje prawne(poczytaj sobie co grozi za ataki DDoS, a będziesz wiedział. :) ) Tylko nieudany atak DDoS zostawia ślady.

Opublikowano

za darmo to mozesz mi obciagnac

razem z twoja plugawa matka

oby ci matka na kaszel zdechła 

Opublikowano

oby ci matka na kaszel zdechła 

Ziomek, jesli nie znasz sie na tym, to nie masz na co liczyc. Jesli masz gruba kase to moze jeszcze jakos sobie to zalatwisz, lecz samemu z taka wiedza to... To tylko sie uczyc :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ziomek, jesli nie znasz sie na tym, to nie masz na co liczyc. Jesli masz gruba kase to moze jeszcze jakos sobie to zalatwisz, lecz samemu z taka wiedza to... To tylko sie uczyc :P

xD

Opublikowano

Koszt 20-25 zł miesięcznie i jedziesz.

btw. dopiero co Nervarien grał mecz i jak było na 90% pewne, że wygrał to jeeeb "Attempting to recconect" i po ~5 minutach gry nie ma w historii XDD.

Najlepsze słowa Nervy "Niech zdechnie ten kto stworzył te gówno" :D

Opublikowano

Koszt 20-25 zł miesięcznie i jedziesz.

btw. dopiero co Nervarien grał mecz i jak było na 90% pewne, że wygrał to jeeeb "Attempting to recconect" i po ~5 minutach gry nie ma w historii XDD.

Najlepsze słowa Nervy "Niech zdechnie ten kto stworzył te gówno" :D

Dobrze powiedzial bo ten caly drop hack jest dla nieudaczników co nie umieja grac ...

Opublikowano

Dobrze powiedzial bo ten caly drop hack jest dla nieudaczników co nie umieja grac ...

Dla nieudaczników ? Gram akali i często mam 20/5+ albo takie okolice,ale w kazdej grze prawie bot ma 0/5 a u nich po 7/0+ ma adc... sam tego nie wygram a drophack sie przydaje w takich sytuacjach. Nie ważne jak ty grasz,jak 1 osoba z teamu nie umie grać to ranked przejebany : )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dla nieudaczników ? Gram akali i często mam 20/5+ albo takie okolice,ale w kazdej grze prawie bot ma 0/5 a u nich po 7/0+ ma adc... sam tego nie wygram a drophack sie przydaje w takich sytuacjach. Nie ważne jak ty grasz,jak 1 osoba z teamu nie umie grać to ranked przejebany : )

i dlatego jesteś słabszym graczem, ponieważ nei umiesz zmobilizować drużyny ;)

Opublikowano

kupujesz vps na armorshark za 5$

wgrywasz do głownego folderu plik g3m.pl

w putty komendą perl g3m.pl ip port 1024 600 freezujesz gre :)

Opublikowano

Jesli jestes na midzie i widzisz ze twoj bot nie daje rady to idziesz im pomagac ... 

Opublikowano

Kupujesz toster i

1. Robisz tosty

2. Idziesz do Riotu

3. Wchodzisz do serwerowni

4. Wrzucasz tosty do serwera

5. Gratulacje, gry nie ma.

Problemem moze być czasowy brak chleba tostowego

t2t538.jpg
Opublikowano

Witam. Mógłby mi ktoś podać jakieś strony do zakupu vps oraz dać przy okazji jakiś poradnik, lub wytłumaczyć krok po kroku co należy zrobić, aby przeprowadzić tego dropa ? Z góry dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...