Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o poradnik dla gladiatora

Xentrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Chciałbym was poprosić o pomoc :) Może jesteście bardziej doświadczeni w sprawie wojownika a mianowicie Gladiatora. 

Nie wiem jak ulepszać bronie jakie kamienie do nich wsadzić ;) Teraz mam tylko pż blokowanie i parowanie.

Mogli byście mi napisać jaką broń/zbroje najlepiej mieć na 30lvl jakie kamienie i jak je ulepszyć i na + ile ?

Chciałbym mieć eq na expa i również do pvp jak coś to powiedzcie gdzie mogę wymienić monety na itemki to wymienia na takie jakie mi będziecie kazali ;)

Jeśli przeczytałeś do końca to prosił bym bardzo o pomoc z góry dziękuje ;) 

Opublikowano

Ulepszasz bronie wkładając w nie manastone (kamienie mamy) - jako glad powinieneś inwestować w atak, crita i accuracy (atak, trafienie krytyczne i celność).

Na 30lvl ekwipunek za coiny - bodajże silvery albo jeszcze za bronze. Coiny dostajesz z questów. Możesz trochę podbijać broń ale setu nie ma sensu.

Eq do PvP do 65lvl się nie opłaca robić. Po prostu exp, wymieniaj monety na nowe sety i jeszcze więcej exp. No i nie zapominajmy o expieniu.  :D Od 61lvl będziesz robił questy za które nagrodą są Medale Walki czy jakoś tak. Jest ich mnóstwo i używasz ich do skompletowania setu na 65lvl, który będzie takim podstawowym do PvPvE - czyli do wszystkiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...