Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile mi to zajmie?

MojePoleOjBoze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po naogladaniu sie 9999 filmikow z nowego serwera TBD chcialbym zaczac znowu gre w metina. I tu moje pytanie. Poswiecajac ok. 2 godzin dziennie (od 15 czerwca nawet i wiecej o wakacjach nie wspominajac) ile zajmie mi wbicie 75 lvl WPkiem zrobienie buffa min3 skille m i jakie takie eq na 7 pietro DT? Dodam ze od ok 30 lvl moge kupic pd z.IS. Zaczynam totalnie od zera bez niczyjej pomocy. Z gory dzieki za pomoc

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

zalezy od twojego zaangazowania. zamiast pd z is kup yangi co zmniejszy czas z robieniem eq.

mysle ze przez 1,5 miesiaca masz szanse sie ogarnac nawet szybciej

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Około 1-1,5 miesiąca, jak ogarniasz gdzie są NPC, misje itd.

Poświęcając 2h dziennie, w życiu nie wbije 75lvl w miesiąc,  bo to wychodzi 60h co jest niemożliwe. 

Ale nie będzie cały czas 2h, przecież wspomniał że ponad 2 godziny "a o wakacjach nie wspominając". ;)

j9Crtu8.png

Opublikowano

Jak zaczynasz od zadawania takich pytan, to obstawiam ze ze 2/3 miesiace ;) 

Jak bys wiedzial co i jak to sam bys umial sie okreslic, nikt Ci tego nie powie. 

Opublikowano

Myśle, że 1,5-2,5 miesięcy chyba ze bys wiecej w is pakował

ddvv4VY.png

Opublikowano

Jak to mozliwe? Bez niczyjej pomocy , od zera? ;o w msc? Dla mnie nie realne . Obstawiam ze poczatek roku szkolnego jest to do uwierzenia :)

Opublikowano

Pierwsze co mi się nasuwa na myśl to to czy Ty umiesz grać w metina skoro zadajesz takie pytania. Myślę że nikt nie jest w stanie lepiej niż Ty sam określić ile Ci to zajmie. Moim zdaniem zależy to od Twojego zaangażowania w to i wysiłku jaki w to włożysz a przy 2 h dziennie to co najwyżej możesz sobie zarobić na duże poty. Co do eq na pięterko na 75lv powinieneś mieć tam tarcze +9 oczywiście na 61lv trute tudzież fms z dobrymi średnimi oraz kd+4 zbroję z kd bo myślę że nie masz zamiary kupować w is dodać do bonusów wiec nawet o nich nie wspominam buty najlepiej fenki z HP hełm wyzywka najlepiej +9 i co najważniejsze rękawicę złodzieje przydadzą Ci się również Flagi do odlurowania spota. Tyle z mojej strony pozdrawiam serdecznie. :)

Opublikowano

Jak to mozliwe? Bez niczyjej pomocy , od zera? ;o w msc? Dla mnie nie realne . Obstawiam ze poczatek roku szkolnego jest to do uwierzenia :)

Dlatego się śmieje, że takie osoby jak ty mają rangi moda.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Wszystko zależy od twoich umiejętności gry w metina.Po tym że zadajesz do pytanie wnioskuje że nigdy jeszcze nie expiłesz szybko na PLu i nie wiesz jak to zrobić.

Wydaję mi się że gdy będziesz poświęcał 2h dziennie na gre to zajmie ci to z 4-5 miesięcy .Natomiast jak w Wakacje poświęcisz więcej czasu , do tego obecnie w weekendy polecam ci grać w nocy to myślę że jak umiesz grać to w 2 miesiące ci się uda.

Jak zamierzasz wydawać kasę na grę to nie kupuj żadnych PD'ków czy rękawic w IS tylko sobie kup yang/eq na Allegro , ułatwi ci to bardziej gre bo nie będziesz musiał  poświęcać czas na drop.

Opublikowano

Po naogladaniu sie 9999 filmikow z nowego serwera TBD chcialbym zaczac znowu gre w metina. I tu moje pytanie. Poswiecajac ok. 2 godzin dziennie (od 15 czerwca nawet i wiecej o wakacjach nie wspominajac) ile zajmie mi wbicie 75 lvl WPkiem zrobienie buffa min3 skille m i jakie takie eq na 7 pietro DT? Dodam ze od ok 30 lvl moge kupic pd z.IS. Zaczynam totalnie od zera bez niczyjej pomocy. Z gory dzieki za pomoc

Jakieś dobre kilka miesięcy jak nie więcej. Z góry pisze że z takim trybem grania nawet nie opłaca się tobie inwestować w IS'a.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

zalezy od twojego zaangazowania. zamiast pd z is kup yangi co zmniejszy czas z robieniem eq.

mysle ze przez 1,5 miesiaca masz szanse sie ogarnac nawet szybciej Taka moja opinia : )

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

Zarejestruj się z linka, gdzie otrzymujesz PD na start, który na pewno Ci pomoże. Expiąc do 20, później coś dropiąc na Ezo zarobisz na eq i poźniej pójdzie szybko. Myślę że do 2 miesięcy dasz radę.

35304158024440663553.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...