Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo instalockować żeby wyjść z silvera

Keri0s.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK W TEMACIE ZARAZ MNIE CH*J STRZELI BO JESZCZE RANO MIAŁEM SILVER 1 A TERAZ SILVER 3 TYLKO PRZEZ TO ŻE USTĘPUJE LINIE JAKIMŚ ZJEBOM, WIĘC KOGO INSTALOCKOWAĆ ŻEBY WYJŚĆ Z TEGO PIEKŁA??????? MOŻECIE DAWAĆ PROPOZYCJE NA BOLA POZDRO.

Opublikowano

SPOKO CZEKAM NA DALSZE PROPOZYCJE OCZYWISCIE NIE NAPISALEM ZE MUSZA BYC TYLKO NA BOLA, POZDRUWKI ZZA KRAT;];]

Opublikowano

SPOKO CZEKAM NA DALSZE PROPOZYCJE OCZYWISCIE NIE NAPISALEM ZE MUSZA BYC TYLKO NA BOLA, POZDRUWKI ZZA KRAT;];]

Vayne

doskoki ,uniki

stun ,odepchnięcie

srebne bełty ,duży true dmg

movement speed z pasywki

movement speed z ulta i dodatkowy (55+) dmg na 3 poziomie.

47990292595971448862.png

Opublikowano

GRALEM NIA OSTATNI MECZ ALE COS NIE PYKLO BO SUPP 0/10/6 A ICH MID 20/5 PO PROSTU ADC ZBYT ZALEZNE OD SUPPA JEST

Opublikowano

JAK W TEMACIE ZARAZ MNIE CH*J STRZELI BO JESZCZE RANO MIAŁEM SILVER 1 A TERAZ SILVER 3 TYLKO PRZEZ TO ŻE USTĘPUJE LINIE JAKIMŚ ZJEBOM, WIĘC KOGO INSTALOCKOWAĆ ŻEBY WYJŚĆ Z TEGO PIEKŁA??????? MOŻECIE DAWAĆ PROPOZYCJE NA BOLA POZDRO.

jesli ty z bolem nie potrafisz wyjsc z silvera to pewnie bez niego grasz jak bronz 5?

Opublikowano

ZJEBIE NAPISALEM ZE MOZECIE DAWAC PROPOZYCJE POSTACI KTORYMI MOZNA COS UGRAC NA BOLU, NA BOLU GRALEM RAZ W ZYCIU I POSTANOWILEM NIE CHEATOWAC ALE NIE DA SIE GRAC CZYSTO Z TAKIMI ZJEBAMI W TEAMIE KTORZY WIEDZA ZE PRZEGRAJA ALE NIE PUSZCZA NA DANA LINIE - PISANE Z TEL

Opublikowano

To forum jest niesamowite. Gość nakurwia caps lockiem całe posty zachowuje się jak debil a wy mu odpowiadacie zamiast go zreportowac...

Opublikowano

Instantlock = porażka. Ta gra polega na komunikacji z teamem a nie pickowaniu championów "na pałę".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...