Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thx rito

bivike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem przed chwilą rankeda, nikt się połączyć nie mógł, jak już się udało to zrywało połączenie, od nas adc się wcale nie połączył- i co ? oczywiście nie ma loss prevented thx rito!  Miał ktoś podobną sytuacje ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wiem jak możemy ci pomóc raczej nikt z nas nie ma numeru do pfrika, a drop hack jest coraz popularniejszy...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Ehhh po co od razu ten sarkazm? Chłopak chce się dowiedzieć czy tylko jemu się tak przydarzyło...

Niestety RIOT ma to do siebie, że lubi plątać czasem coś z serwerami. Osobiście dziś nie grałem, ale może jeszcze ktoś się wypowie, kto doświadczył czegoś podobnego.
Z tego co zrozumiałem póki co, był to odosobniony przypaek.
To nie może być drophack, ponieważ ten całkowicie usuwa daną grę.

Jeden ranked może wiosny nie czyni - jeszcze swoje powygrywasz - ale na wszelki wypadek możesz powstrzymać się z graniem rankedów na parę chwil dopóki się lepiej nie wyjaśni - aczkolwiek wydaje mi się, że będzie to raczej krótkotrwała "czkawka" serwera.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ehhh po co od razu ten sarkazm? Chłopak chce się dowiedzieć czy tylko jemu się tak przydarzyło...

Niestety RIOT ma to do siebie, że lubi plątać czasem coś z serwerami. Osobiście dziś nie grałem, ale może jeszcze ktoś się wypowie, kto doświadczył czegoś podobnego.

Jeden ranked może wiosny nie czyni - jeszcze swoje powygrywasz - ale na wszelki wypadek możesz powstrzymać się z graniem rankedów na parę chwil dopóki się lepiej nie wyjaśni - aczkolwiek wydaje mi się, że będzie to raczej krótkotrwała "czkawka" serwera.

Gowno wiesz o drophacku. Można nim wywalić grę, ale można także zawiesić ją na kilka minut

t2t538.jpg
Opublikowano

DropHackiem mozna rowniez zawiesic polaczenie innym graczom ;p

Ogolnie. to jest szansa, ze to wlasnie DropHack. Moj kolega mial podobna sytuacje, nie jestes sam ;]

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mnie dziś wywalało z gry i na 100% nie przez mój internet ponieważ wszystko było ok. Przez to przegrałem easy wina i zostałem prawdopodobnie zreportowany. :D

Opublikowano

Jak mi się dzieje coś podobnego to tej gry wgl nie ma, albo dostaje się loss prevented. Ty dostałeś lose pewnie dlatego, że na serwerze nic się nie działo tylko z twoją grą coś było nie tak.

Opublikowano

Jak mi się dzieje coś podobnego to tej gry wgl nie ma, albo dostaje się loss prevented. Ty dostałeś lose pewnie dlatego, że na serwerze nic się nie działo tylko z twoją grą coś było nie tak.

Nie zawsze. Można np, włączyć flooding na minutę albo po prostu zatrzymać DDoS kombinacją CTRL+C

t2t538.jpg
Opublikowano

Drophack w tym przypadku jest bardzo prawdobodobny.. miałem taką sytuacje jakieś 2 tyg. temu, także nie było oficialnie żadnych lagów riotu, a jakoś co chwile miałem "attempting to recconect" (problemów z netem nie miałem). Całkiem przypadkiem w przeciwnym teamie była cassio 168 gier tym championem. meh.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

No i przegrałeś grę przez super serwery, szanse na challengera, marzenia, miłość życia - wszystko przepadło. 

Łączymy się z tobą bracie, no ale co poradzisz, nic nie poradzisz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

To na pewno wina DROPHACKA, dzisiaj oglądając streamera polskiego zatrzymało grę na jakies 10 min, streamer po jakiś 5 min na 30 min poszedł afk ale Ci co byli na streamie widzieli jak gra się wznowiła, a każdy stał gdzie wcześniej, do tego na chatcie pisali report jarvan for drophack coś takiego...

Ja osobiście miałem raz (chyba) drophacka ale to było przy jakieś 3 min, nie wiadomo kto wygra.

Opublikowano

ewhh. to rito... Gram sobie wczoraj z kolegą i tak z dupy. jeb DC no mówie "dobra internet" ale po 5min dalej rozmawiamy normalnie na ts więc o chuj chodzi ? Zresetowałem lola wchodze do gry 5min pograłem i znowu 3k ping i nagle dc... Ja jebie znowu chyba będzie przerwa w lol'a jak tak dalej będą się obijać :/

Opublikowano

Ja pierdole ale wy ludzie jesteście poyebani jak macie internet z żabki to się nie dziwię ani razu nie miałem takiego problemu od pierwszego sezonu 

Nie dość że riot idzie wam na rękę konsultuje się z graczami ze zmianami gry a wy odwalacie swoje wszystkiego nie ogarną a i tak lol jest najlepszą grą moba

43912984399041166371.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...