Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z licencją ts3 (odrzucają ciągle)

Owocek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem taką wiadomość 

** ATTENTION **

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* You have provided an invalid address.  Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

* You have provided an invalid organization.  You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* You have provided an invalid website url.  You MUST provide a valid url to a working website for your organization.

To protect your privacy, we do NOT retain denied applications.  Therefore, if you wish to correct the above problems, you must reapply by visiting the following url:

http://npl.teamspeakusa.com/

After we receive your new application, it will be reviewed by a member of our staff, typically within two business days.

Thank you.

Może mi ktoś pomóc wypełnić dane do licencji ? 

Posługiwałem się :

https://www.svoice.pl/img/help/voicevps-ts3-nonprofit-form.png

Lecz w organizacji po wpisaniu adresu swojej strony odrzucają automatycznie 

E-mail jest dobry bo mam nazwę [email protected]

Odnośnie strony www to co mam zainstalować aby było wygodniej dla wydawcy licencji ts3 ? miałem przema i odrzucili pierwszą razą bo był sklep teraz usunąłem all (pożyczyłem domenę od kolegi i mam dostęp do all) i piszą że podaje nie poprawną nazwę strony a podałem mojastrona.pl (przykład)

Może ktoś się śmiać ale już nie mam siły raz dobrze wypełnione dane a raz źle mimo że takimi samymi się posługuje za każdą razą

Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje 

Opublikowano

zainstaluj Wordpress'a i tak mogą ci odmówić bo ip które dostałeś od hostingowni to na tym ip był pewnie jakiś ts  i dostał ip wtedy wymyśl jakieś ip tak mi przyznali kiedyś xD

sygna.png

Opublikowano

zainstaluj Wordpress'a i tak mogą ci odmówić bo ip które dostałeś od hostingowni to na tym ip był pewnie jakiś ts  i dostał ip wtedy wymyśl jakieś ip tak mi przyznali kiedyś xD

Jak to wymyślić inny adres IP ? a przypadkiem licka nie jest przypisywana na IP ? 

btw właśnie chodziło mi o tego Wordpressa ;)

Ale czekam dalej na pomoc 

Opublikowano

Jak to wymyślić inny adres IP ? a przypadkiem licka nie jest przypisywana na IP ? 

btw właśnie chodziło mi o tego Wordpressa ;)

Ale czekam dalej na pomoc 

Nie nie jest na ip ;) możesz ją dać np koledze i mu też będzie działać .

sygna.png

Opublikowano

Nie nie jest na ip ;) możesz ją dać np koledze i mu też będzie działać .

Dzięki za pomoc 

No to teraz czekać aż odblokują non-profit 

A co do tej organizacji co mam tam wpisać aby to wszystko było zgodne ?

Opublikowano

Jak twoja strona nazywa się np art-pixel,pl to wpisz Art-Pixel

No wpisałem Moja-Strona i oni napisali że jest źle nie wiem jaką frazę mam wpisać aby im odpowiadała w razie czego kupię nową domenę ;)

Opublikowano

mysle ze z nazwa organizacji masz problem i przez to tez ci odrzucają podanie. Przykładowo, twoja strona to www.mojastrona,pl to umiesc jakis napis na tej stronie ''MojaStrona'' i wtedy wpisz w nazwie organizacji ''MojaStrona'' (member)

ddasd 

Opublikowano

Wymagania na Licenje NPL TeamSpeak 3

1. musisz posiadać domenę np. -> domena.pl
2. maila w tej domenie  np. -> [email protected]
3. własna stronę www ( bez dotacji i jakichkolwiek płatności )
4. serwer teamspeak3 (bez licencji 32 sloty)
5. dobre uzasadnienie (najlepiej w wiadomości zawrzeć poniższe podpunkty:
5.1 "potrzebuje do klanu/gildii"
5.2 "gilida/klan liczy xx osób"
5.3 "gramy w ..."
oczywiście po angielsku lub niemiecku).

! Licenja NPL jest przeznaczona jedynie dla klanów i gildii, nie na publiczne serwery !!!

Jeśli się przydało kliknij LubieTo !

Konfiguracja serwerów TeamSpeak 3.

Kontakt: PW, Skype: HeXoReK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...