Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podmienić dźwięki

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jest możliwość wrzucenia nowych dźwięków do 9.0 z klienta testowego 9.1?

Jeśli tak podrzuciłby ktoś pliki dźwiękowe ? 

Opublikowano

Moderztorzy nie odpowiedzieli może ja pomogę, nie wystarczy podmienić folderu audio? Osobiscie nie posiadam Common Testa, hallack mówił że prawdopodobne będą w 9.1 jeżeli nie zadziała będziesz musiał poczekać. (jeżeli nie wniosłem nic do rozmowy, oraz wprowadziłem w błąd raportuj) 

Opublikowano

Moderztorzy nie odpowiedzieli może ja pomogę, nie wystarczy podmienić folderu audio? Osobiscie nie posiadam Common Testa, hallack mówił że prawdopodobne będą w 9.1 jeżeli nie zadziała będziesz musiał poczekać. (jeżeli nie wniosłem nic do rozmowy, oraz wprowadziłem w błąd raportuj) 

No zgadza się, jakby ktoś miał to niech wstawi na jakiś hosting, oczywiście ze skanem ;) 

Opublikowano

Ściągnij testa i podmień dźwięki odpowiedzialne za dźwięk. Tyle.

Opublikowano

Próbowałem tak zrobić, podmiana audio nic nie da, bo w audiio to są same biblioteki dzwiękowe. A informacje, które działo strzela z jakim dzwiekiem jest w folderze scripts. Po podmianie scripts( wybrane potrzebne pliki ) i audio z 9.1 do clienta 9.0 gra się nie odpala.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Próbowałem tak zrobić, podmiana audio nic nie da, bo w audiio to są same biblioteki dzwiękowe. A informacje, które działo strzela z jakim dzwiekiem jest w folderze scripts. Po podmianie scripts( wybrane potrzebne pliki ) i audio z 9.1 do clienta 9.0 gra się nie odpala.

Ah no skoro tak to poczekam do 9.1 

do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...