Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prędkość zmiany bonów - BS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaką prędkość najlepiej ustawić na serwer invoria ? dodam, iż często są tam lagi, i po powrocie do domu moje all konta są wylogowane ( da się z tym jakoś poradzić ) . Używam BS od unpublished - Edited by BeHolder. Ogólnie ustawiona seryjnie jest na 500, chciałbym żeby nie przeskakiwało, i w miarę szybko zmieniało, oraz czy da się poradzić jakoś temu wylogowywaniu ?

Opublikowano

Jesli przeskakuje ci na 500 to daj 700 bedzie wolno zmieniac ale nie bedzie przeskakiwac, chyba, ze tam sa lagi parosekundowe to daj 500 i tyle, bedzie przeskakiwac ale kiedys wskoczy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Może loga Cię przez większą ilość graczy (lagi). Żeby nie przeskakiwało zmień z 500 na 600-700 (buty itd), na 500/600 (bronie ze śr).

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Jeżeli laguje Cię przez graczy, to ustawiaj BS'a w jakimś ustronnym miejscu typu M2, na prędkości 500/600. Jeżeli nadal będzie Cię lagowało i przeskakiwało, to zmień internet. :)

Opublikowano

ale to chyba nie ma szans żeby przeskakiwało. Ustawiłem na kolce 15 miecze i 10 luda i dałem prędkość 100 i od razu wchodziło, to chyba przy 10 luda i 4x 15 też nie powinno przeskakiwać czy od czego to zależy

Opublikowano

ale to chyba nie ma szans żeby przeskakiwało. Ustawiłem na kolce 15 miecze i 10 luda i dałem prędkość 100 i od razu wchodziło, to chyba przy 10 luda i 4x 15 też nie powinno przeskakiwać czy od czego to zależy

Nie ustawiaj nigdy mniej niz 300 bo bedzie przeskakiwac. 300 to jest 0.3 sekundy czyli masz 3 zmianki na 1 sek. Jak dasz perf bony to w przeciagu 0.1 sekundy moze nie wczytac Ci 4x15 i hp i przeskoczy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

czyli 300 to jest te minimum ? i na np 350 nie powinno przeskoczyć ? czy to wszystko też jest uzależnione od graczy na serwerze.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...