Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vi grywalna?

TRV13E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Do Vi bierze się Lizarda.
@top

Nadal jest dobra, często pickowana, a ban widziałem może tylko 2 razy.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Na tą chwile jak dla mnie najlepszy jungler , silne ganki , dobrze sobie radzi przez cala gre.

Niestety dosc czesto banowana.

Opublikowano

Na tą chwile jak dla mnie najlepszy jungler , silne ganki , dobrze sobie radzi przez cala gre.

Niestety dosc czesto banowana.

co ty piedolisz jaki najlepszy? i jeszcze czesto banowana prosze cie, jej ganki sa proste do skontrowania

Opublikowano

Ktoś kto banuje vi musi być idiotą. Jeszcze piszesz platyna 3+. Już bym wolał sorake banować niż to coś. Jest dobra ale to zmarnowany ban, zbyt łatwa do kontrowania. Vi da się grać jednak jest obecnie dużo więcej lepszych junglerow typu xin, lee, kha.

Opublikowano

Moim zdaniem jest bardzo dobra ale wymaga trafienia Q. Fajnie czyści junglę i ma przydatne ulti do TFów.

Nie wiem jednak czy Kha Zix czy coś nie jest skuteczny

Opublikowano

Ktoś kto banuje vi musi być idiotą. Jeszcze piszesz platyna 3+. Już bym wolał sorake banować niż to coś. Jest dobra ale to zmarnowany ban, zbyt łatwa do kontrowania. Vi da się grać jednak jest obecnie dużo więcej lepszych junglerow typu xin, lee, kha.

Nie obrazaj soraki, bo przed nerfem byla insta banem/pickiem w high elo.

Co do Vi dla mnie jest spoko, ale w late czasami malo robi w late przy niektorych team compach.

Opublikowano

Vi jest imho pretty strong. Na wysokim elo nadal carruje gry.

-Q można uciec i zabić

-W dobre do clearowania jungli

-E też dobre jako nakładanie nwoego AA z niezłym boostem do ataku.

-R "doskok" i podrzucenie. Czego chcieć więcej?

Opublikowano

lel, vi nie jest już taka mocna po serii nerfów jakie dostała. Useless jeśli przeciwnicy mają banshe/morgane, trzeba wiedzieć kiedy i kogo z ultować bo jak widze SUPERMAN Vi, która wbija się z ulta w 5 osób bo "OMG FOCUS ADC" i ginie w sekunde to chce mi się rzygać. Czasem lepiej jest z ultować tanka, żeby ułatwić przeżycie swojemu adc niż wbijanie się na ślepo byle kliknąć R.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Pod tanky/jungle bardzo dobra postać. Potrafi namieszać w team fightach. Ogólnie radzi sobie bardzo dobrze.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ja nią wyszedłem z bronza 3 do silvera 4 tak więc jest op :D W TF nadal może namieszać, dobra synergia z yasuo, mocne ganki już na początku. Ktoś pisze, że tutaj kha lepszy. Masa nerfów, a zbliżają się następne więc tutaj czuje, że wylatuje z mety :) Nawet lepiej. Mniej tych much będzie :D

Opublikowano

Na p3+ ją dość często banują, a jak jest wolna to nie ma gry bez niej :)
Jak się nią nauczysz to możesz spokojnie wychodzić z elo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...