Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - premium

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak oglądam, patrzę, jedni grają na potęgę, drudzy widząc w necie avatar minecrafta od razu hejtują. Jednak patrząc na tą grę ciekawią mnie rozgrywki online. Czy waszym zdaniem warto zakupić te premium i pograć sobie na serwerach z różnymi modami? Widziałem różne tryby rozgrywki, fajne mapy. Np. że są 4 drużyny, mają tam swojego jakiegoś lidera i się eliminują po kolei i CHYBA jak lider zginie to reszta drużyny już się nie odradza i eliminują się do końca. Granie samemu mnie nie pociąga w tej grze, ale online już bardziej. Waszym zdaniem - warto?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Każdy uważa inaczej, kwestia gustu.

A o gustach się nie dyskutuje.
Osobiście polecam, i moim zdaniem warto. MC Mam już od dawna dawna :P
W MC spotkasz od klasycznego survivalu po gildie, hardcore, minigame, RPG, parkour, etc...
Jest tego na prawdę dużo ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Oczywiście zalety posiadania premium:

- Wchodzenie na serwery premium

- Własny skin

- Satysfakcja xD

- I wiele więcej ... :D

Opublikowano

Nie wiem dlaczego Mojang pozwolił Sobie na serwer non premium ._.
To tak jak by rozdawać gta 5 za darmo na ulicy.
Według mnie posiadania premium nie jest piractwem i masz z Tego korzyści takie jak skin czy wchodzenie na serwer premium.

Opublikowano

A powiedzcie mi...Może to głupie, ale nie znam się na minecrafcie tak dobrze i nie wiem jaka tam mechanika jest. Są takie serwery, że np. się expi, przedmioty po śmierci wszystkie nie wypadają tylko np. losowy? Tzn. czy są takie serwery, że można normalnie do czegoś dążyć nie tracąc wszystkiego (zdobytych lvli, eq) czy minecraft jest zupełnie inną grą?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Podpinając się pod temat czy waszym zdaniem warto kupić premium na keye.pl? Mam zamiar sobie kupić a na minecraft.net tylko za euro ;(

Opublikowano

Podpinając się pod temat czy waszym zdaniem warto kupić premium na keye.pl? Mam zamiar sobie kupić a na minecraft.net tylko za euro ;(

Kup Paysafecard za 100zł i kup przez paysafecard i zostanie ci 20zł np na jakieś premium na jakimś serwerze :D

Opublikowano

Jeżeli minecraft kosztuje 19.95€ to przez PayPal ile wyjdzie na Pln ? Dolicza się jeszcze jakiś koszt czy tylko ta kwota razy euro? ;)

Opublikowano

Kup Paysafecard za 100zł i kup przez paysafecard i zostanie ci 20zł np na jakieś premium na jakimś serwerze :D

A jakby kupić kilka sztuk tak żeby wyszło ok 85-90zl to da się tak zapłacić? ;)
Opublikowano

A jakby kupić kilka sztuk tak żeby wyszło ok 85-90zl to da się tak zapłacić? ;)

Tak, da się!

Na stronie PaySafeCard wpiszesz kody, wszystkie się zsumują i normalnie można wejść na stronę MC i zapłacić za grę! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Według mnie - warto.

Posiadasz wiele możliwości, których klient NoPremium nie posiada. 

Opublikowano

A powiedzcie mi...Może to głupie, ale nie znam się na minecrafcie tak dobrze i nie wiem jaka tam mechanika jest. Są takie serwery, że np. się expi, przedmioty po śmierci wszystkie nie wypadają tylko np. losowy? Tzn. czy są takie serwery, że można normalnie do czegoś dążyć nie tracąc wszystkiego (zdobytych lvli, eq) czy minecraft jest zupełnie inną grą?

Tak, oczywiście. Survival.

Co do tematu to jak najbardziej polecam kupić Premium.

Jedne z zalet:

- skin

- wchodzenie na serwery premium

Opublikowano

Premka do MC jest bardzo przydatna, jeśli grasz na serwerach typu Hardcore to zawsze spotkasz się z pytanie typu : " Masz Premium czy nie ? ". Jedną i najbardziej widoczną zaleta posiadania Premium jest to, że możemy dowolnie ewdytowac skina. Gdy mamy kupionego orginalnego Minecrafta mamy także dostęp do większej ilości serwerów niż gracze non- premium.

Tak więc Premium jest przydatne !

music-is-life-1080p-hd-wallpaper1-800x20

Opublikowano

Polecam kupić minecraft'a.

A serwerów i rodzajów rozgrywki jest mnóstwo, WSZYSTKO da się skonfigurować.

Opublikowano

Jeżeli lubisz grać na modach to z premium możesz ściągnąć Technik Launcher gdzie jest pełno paczek modów. Można robić także własne :)

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...