Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

może mi ktoś wytłumaczyć, jak się używa SACów?

SAC Revamped powinien być w Scripts i trzeba go zaznaczyć.

I jak to dokładniej działa? Bo jeszcze są SAC plugin Vayne itd.

I jak to się odznacza, skoro to jest w common?

Jak to działa i się włącza?

343731479829004887779.png

Opublikowano

Gdy masz pluginy np. do Jinx, Luciana i Vayne, a grasz teraz np. Lucianem, to reszta Ci się nie włącza. Pluginy wrzucasz do Common pod odpowiednią nazwą - "SidasAutoCarryPlugin - nazwa postaci.lua". W BoL'u zaznaczasz SAC'a, a pluginy włączają się automatycznie.

Opublikowano

Ok, dzięki wielkie. Już rozumiem, czyli skrypt jest zaznaczany, a wtedy dochodzą jeszcze pluginy od SAC. ;)

Jeszcze jedno pytanie, bo zapomniałem zadać. Jak się gra Vayne i ma się SAC Revamped i plugin, to powinno się zaznaczać jeszcze Vayne mighty assistant?

Czy jakieś błędy są albo coś w ten deseń. Te 3 się powinno mieć, czy raczej tylko 2? 

EDIT:

Cassiopeia nie działa. (JakCass)

W Common jest SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia z rozszerzeniem .lua

a w Scripts SAC Revamped.

Opublikowano

MMA, co to jest dokładniej? Czyli Mighty Assistant powinien być używany z SACami? Tzn. dobrze się komponuje?

I co zrobić z tym:

W Scripts jest ten SAC Revamped, w common jest SidasAutoCarryPlugin - Vayne z rozszerzeniem .lua

Tak samo jest z Cassiopeią z JakCass, w Scripts jest jedno SAC Revamped, w common SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia z .lua oczywiście.

I nie działa, jak więc to zrobić?

Opublikowano

MMA to skrypt dla adc. Vayne Mighty Assistant powinien być używany z MMA, nie SAC. Nie mam pojęcia, dlaczego Ci nie działa, zanim kupiłem vip'a też grałem na Revamped, więc nie wiem. Słyszałem ostatnio, że jakieś problemy były z Revamped, ale to raczej mało prawdopodobne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...