Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym wbijacie dywizje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie grałem na BoL'u od lutego ponieważ nie starczało mi hajsu na vipa (cebula alert : on) i w sumie nadal nie zamierzam go kupować ale myślę że nadal da się coś ugrać na free userze. Co polecacie? Nie chce Cassio bo wydaje mi się zbyt wykrywalne a Ryze wydaje mi się już nie działający. Jakieś sugestie? Mam SAC : Reborn'a i free user'a.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Na Free userze jak dla mnie Tristana AD Mid najlepsza (wszystko rozjebie i ma late), ewentualnie każdy ADC na Rebornie, ewentualnie Orbwalkerze od Hondy, ale polecam ci jednak ViP'a, bo na Free po pierwsze są chujowe skrypty (No dobra, jest pare fajnych), po drugie bez collision i prodiction granie jakimikolwiek postaciami bazującymi na skillshotach nie pograsz, a taki Xerath czy Ez tak rozpierdalają, że wszystko wygrasz.

Opublikowano

Nie chce mi się wydawać kasy na BoL'a. Już wystarczy że kupiłem tego Reborn'a. A skrypt "No Vayne no Gain"?

Opublikowano

Platyna 4 wbita Dravenem bez BoL'a. Dalej nie daje rady więc pytam ;//.

Opublikowano

to siedź w tej platynie dziwko, jak wyżej nie potrafisz wyjść to oznacza, że jesteś chujowy. aby zagrasz na bolu, to cię podjebie do supportu kurwa czaisz?

Opublikowano

@up kolejny 15 latek gimbus nakurwiający na bolu? XDDD
aaa to ty jesteś tym zjebem od temu na którym servie najłatwiej wbić czelendżera xDDD boże jaki debil

Opublikowano

aaa to ty jesteś tym zjebem od temu na którym servie najłatwiej wbić czelendżera xDDD boże jaki debil

To był temat gdzie jest najmniejszy poziom a nie gdzie najłatwiej wbić challengera :)

@topic Może katarina? Dobre skrypty do niej masz.

lucyfergif.gif

Opublikowano

to siedź w tej platynie dziwko, jak wyżej nie potrafisz wyjść to oznacza, że jesteś chujowy. aby zagrasz na bolu, to cię podjebie do supportu kurwa czaisz?

To, że przeklinasz nie znaczy, że jesteś mądrzejszy lub "fajniejszy" w różnym tego słowa znaczeniu. Polecam się ogarnąć nikt nie zmusza się do wchodzenia na forum o bolu i pisania kurwami, że się tak wyrażę. Dobra prościej bo sądząc po kulturze jesteś kompletnym wieśniakiem.

[Prostsza wersja]

Jak coś ci się nie podoba to nie wchodź tutaj.

@antyward(n)

Polecam skrypt DatYasuo oraz Katarina The Sinister Blade

Deadboy

Opublikowano

Bez Vipa nie dolecisz dalej niż do platyny, potwierdzone info.

Wbiłem diament III grindując Xerathem by Honda7 + Evadeee / MMA + ProSeries.

Winratio Xerathem - 20w/3l, Lucian 15w/5l, Twitch, 10w/1l

Opublikowano

Właśnie słyszałem że Xerath od Hondy ładnie niszczy i jak miałem jeszcze vipa to troche na nim grałem. Jak będę miał vipa to jeszcze sobie na nim pogram. Na ten moment próbuję dalej na ADC. Fajnie też się carruje z jungli. Tylko to zależy od gracza, ja zazwyczaj kupuje flare i farmie pól gry a potem w sumie jebie enemy team solo. Bardzo wszystkim dziękuję za wyrażenie swojego zdania. Szczególnie tobie Sh1Vaki :* :*.

Opublikowano

ja wbijam dywizje skillem. pozdrawiam z diamond 1 pizdo

wspolczuje rodzica cipeczko pewnoe adoptowany mam nadzieje ze zdechniesz jak najszybciej

Opublikowano

Mam nadzieję, że Twoja matka zdechnie na kaszel.
Opublikowano

Spróbuj młotkiem.

up mam nadzieje ze umrzesz od raka 

wspolczuje rodzica cipeczko pewnoe adoptowany mam nadzieje ze zdechniesz jak najszybciej

Do wbijania dywizji polecam skilla ale kto go teraz uzywa skoro jest space?

Mam nadzieję, że Twoja matka zdechnie na kaszel.

Witamy na MPCForum...

@topic: jak masz platynę to wbijaj sobie dywizję Vayne i graj duo z supportem. Używaj Vayne's mighty assistant

t2t538.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...