Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od Unranked'a Po Platyne #01 Gramy Teemo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,postanowilem nagrac wam serie z Gry League Of legends poniewaz troszke nas wciagnela,ogolnie gramy grupa cztero osobowa,dzis nas jest tylko dwoch,ale w nastepnym odcinku bedzie wiecej.Mam nadzieje ze wam sie spodoba,jesli macie jakies porady do mnie zebym lepiej gral oczywiscie piszcie na dole wszystkie przyjme i napewno tak zrobie ;P

PS: gram dopiero 3 tygodnie wiec tak jak UP,jesli znacie sie troszke to podpowiedzcie mi troche :D

Mam nadzieje ze sie spodoba,milego ogladania :)

Link Do kanalu na YT-> https://www.youtube.com/user/mitterxmetin

Link Do filmiku na YT-> http://www.youtube.com/watch?v=10l8_a-aQ2Q&feature=youtu.be&hd=1

Opublikowano

Nie graj teemo bo jest to chujowa postac i na rankedzie ciebie zjedza tym bardziej na midzie. Miałeś szczęscie, że ten kassadin zbyt dobrze nie grał.

A co do filmiku zwykłe bronze plejsy nie godne uwagi.

A co do buildu składam zawsze tak:

obuwie maga,Ząb nashora, maska, rabadon, zmora, klepsydra

Opublikowano

Nie graj teemo bo jest to chujowa postac i na rankedzie ciebie zjedza tym bardziej na midzie. Miałeś szczęscie, że ten kassadin zbyt dobrze nie grał.

Czemu ma nie grać championem, którym sobie radzi w danej lidze? :)

Jeżeli mu tym dobrze idzie, to niech gra, bo każda postać jest do grania.

Opublikowano

RPLllRu.pngbronze plejsy nie godne uwagi.

Opublikowano

A co do buildu składam zawsze tak:

obuwie maga,Ząb nashora, maska, rabadon, zmora, klepsydra

Kim radzisz grac ?;p dam +  za podanie build

Jesli macie jakies postacie fajne glownie na mida mnie interesuja tez mozecie mowic;p

Opublikowano

Jestem brązem i za dużo ci nie udzielę ale wdeług mnie ziggs, zed, kata.

"Jestem brązem".

Cytuję posty wyżej: "Co do filmu to brąz plejsy nie godne uwagi". Pozdrawiam.

Co do filmu chujowe 10/10.

Opublikowano

nie bardzo sie chce oglądać gdy typek zamiast czytać  ari czyta arhi , liblank zamiast leblank , tripulkill zamiast triplkil itd. akurat mnie to wkurza :P

Opublikowano

nie bardzo sie chce oglądać gdy typek zamiast czytać  ari czyta arhi , liblank zamiast leblank , tripulkill zamiast triplkil itd. akurat mnie to wkurza :P

Gram kolego 3 tygodnie w ta gre,zroum moge jej nie ogarniac jeszcze troszke?

dz od UP,za podanie postaci daje like.

Opublikowano

Pod ryze skladasz kropelke potem różczkę wiekow(RoA) następnie z łezki ten kostur nie pamietam jak po angielsku, następnie lodowe serce ? (frozen heart) potem kostur pustki(void staff) i ostatni item to zalezy moze byc oblicze ducha(spirit visage) moze byc guardian

Opublikowano

Pod ryze skladasz kropelke potem różczkę wiekow(RoA) następnie z łezki ten kostur nie pamietam jak po angielsku, następnie lodowe serce ? (frozen heart) potem kostur pustki(void staff) i ostatni item to zalezy moze byc oblicze ducha(spirit visage) moze byc guardian

Dzieki Dam like za bulid ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...