Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy - potrzebne porady.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jestem początkującym graczem Wowa i mam parę problemów. Zatem, gram na serwerze Molten - Cataclysm Magiem. Mam już 85, lecz nie mam żadnego pojęcia o tej grze...
Parę pytań:

1. Skąd mogę ogarnąć jakieś przedmioty, wiem dungeony, BG itp. ale sprawa wygląda następująco...Na BG dostaje tak w dupę tak, że szkoda gadać, a na dungach nie znalazłem nic co można by nazwać dobrym przedmiotem. Nie próbowałem Heroic.

2. Jaki mage jest najlepszy, chodzi mi tutaj PvE, PvP...osobiście gram Frostem lecz nie wiem czy nie lepiej byłoby zmienić na coś innego.

3. Mage vs Hunter, wielokrotnie na BG dostawałem od huntera tak, że omal się nie rozpłakałem z nerwów...Chciałbym się dowiedzieć, które z nich wyciąga większy DPS.

4. Ostatnie pytanie, prośba...Czy ktoś mógłby zapodać addonsy must-have na mage? Nie chcę wyjść na idiotę i się za bardzo kompromitować ale nie ogarniam tego za bardzo.

Dziękuje z góry!

Opublikowano

Przy PvP to jeszcze się nie znalazł taki, który zawsze wygrywa. Z tym trzeba się pogodzić. Co do PvE: znajdź ekipę która rajduje i zabierze Cię ze sobą na rajdy. Tam znajdziesz dobry gear PvE.