Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskoteka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim. Dziewczyna zaproponowała mi żebyśmy poszli na dyskotekę.   Nie za bardzo lubię  się w ten sposób bawić , i nie wiem tym bardziej jak się zachowywać. Doradzi mi ktoś jak   tańczyć jak się zachować i jak sie ubrać , żeby nie  narobić sobie wstydu przed  dziewczyną. Druga sprawa  Jak k namówić  , może inaczej jak ją skusić  na stosunek ze mną ? (wybaczcie)

Opublikowano

Ubierasz dżinsy, koszule i tańczysz tak jak każdy. Czyly łapami machasz w lewo prawo itd. Kupujesz drinki czy inne napoje.

Potem pytasz czy chce sie ruchac i to wszystko. Nie widze problemu..

Mam nadzieje, że to nie jest dyskoteka w podstawówce i nie chcesz wykorzystać bezbronnej niewiasty z 5 podstawówki.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Ubierasz dżinsy, koszule i tańczysz tak jak każdy. Czyly łapami machasz w lewo prawo itd. Kupujesz drinki czy inne napoje.

Potem pytasz czy chce sie ruchac i to wszystko. Nie widze problemu..

Mam nadzieje, że to nie jest dyskoteka w podstawówce i nie chcesz wykorzystać bezbronnej niewiasty z 5 podstawówki.

Skoro zadaje takie pytanie to wątpię że 18+ ;)

Baw się razem z nimi, jak coś wypijesz to zabawa sama pójdzie dalej.

PS. Jak pójdziesz tylko z myślą by zaruchać to raczej ci się to nie uda :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Jak ją namówić na stosunek? Ja pierdo** jeśli chcesz ją do tego namawiać to zostaw ją jak najszybciej bo masz gówno w głowie. Chcesz poruch** to idź do burdelu. 

To samo musi wyjść, a nie przez namawianie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Bywalec
Opublikowano

załóż jakiś sweterek koszule w krate dżinsy oczojebne nike. a jak chcesz poruchać to użyj chloroform 

.

Opublikowano

Namówić ją do stosunku ze mną ....

No proszę Cię. Czy Ty się słyszysz? Nie wiesz jak się zachowywać na dyskotece, a za współżycie chcesz się brać...

A ubrać się w spodnie jeansowe, podkoszulka i koszula rozpięta na to..

75386578f06c9981.jpg

Opublikowano

jak ją skusić  na stosunek ze mną ? (wybaczcie)

gimb_detected

Spytaj ją czy chce niespodziankę. Jak powie "tak" to wyruchaj ją i powiedz że to prezent na dzień dziecka.

Opublikowano

Robisz tak: kupujesz jej jakis napoj np. sok z gumijagod, wrzucasz pigułke gwałtu i juz. Nie musisz tanczyc, biegac za nia itd. :)

Opublikowano

tracę nadzieję w ludzkość ...

Boże jak zachęcić kobietę do seksu, złap ją za cycki i zaciąg w kibel i pwoedz żeby Ci ssała a potem już samo wyjdzie.

@topic

Ubierz koszulę, jeansy i jakieś fajne adidasy

u6pv.jpg

Opublikowano

Na dyskotekę ubierz się luźno żeby Cię nic nie krępowało przy tańcach. A odnośnie stosunku to nie skomentuje skoro szukasz rady na forum na ten temat i pytasz jak masz się ubrać na dyskotekę na forum gejmingowym. Ale co ja wiem...

Opublikowano

Ubierasz dresy i bluze i git.

A jak chcesz ja przeruchac to do piwa wrzuc pigulke gwaltu i zaciagnij na bok wyruchasz ja i z calej sily ja jebniesz w glowe zeby ja ogluszyc. Jsk wstanie nic nie bedzie pamietac

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mysle ze zeby poruchac ( te najmniej inteligentne , ten najnizszy szczebel szlaufów ) odjeb sie nago na dyske. Swojej nie poruchasz , ale pewnie jakies TWOJA odwaga sie spodoba :D

Ew. chloroform jak pisal typek wyzej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...