Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 27/05 Braum, Kha'Zix, LeBlanc

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole, co oni robią Kha'Zixowi ... Zajebisty art Karthusa, ale Kha'ZIx i Braum ... Niezbyt duże pocieszenie po Kayle, tylko range zmienili, reszta lipton. No i LeBlanc mnie jedynie cieszy, żadnych zmian. Dziś dobry meczyk, 26/5  B)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zawsze mam beke, jak coś wyraźnie za mocnego dostaje nerfa, i no-skille płaczą w komentarzach, bo bez OP championów nie mogą sobie poradzić. "Borze, jak ja teraz wyjde z bronzu ;_;".
karthus fajny, tylko ta dziwna mina na jego twarzy. Braum oczywiście nerfy, typówka u Riotu już od pół roku "wydajemy OP ścierwo, by idioci wydali na niego RP, a potem go znerfimy". Marketingowiec który to wymyślił, pewnie dostał przemocarną premię.

Opublikowano

Jak Q kha zixa po tym nerfie troche zbuffuja to moze W bedzie viable bo R dostalo nerfa :-

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Nerfy Kha to jakaś kpina... Jak tak na oficjala wejdzie Kha junglerem przestanie byc dobrym

Opublikowano

Ja pierdole, że tak powiem.. Kha'Zix to przecież assassin, który powinien robić duży damage. No nic, przynajmniej dalej będzie można nim junglować, W dostało 20% bonus dmg w monstery. 

Tak, btw. było to do przewidzenia, najpierw dali skórkę w przecenie, teraz go nerfią. Buahahah rito pls.

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Leblanc <3

Kha teraz będzie miał lepsze gangi i jungle ale mniejszy dmg, chcą z niego zrobić typowego junglera. Niedługo nerf ori i syndry, wiem bo czytam z gwiazd :D

Opublikowano

I dobrze że nerf tego gówna kha zixa,za każdym razem jak ganka robił to killa zdobywał,chory dmg i cd z Q : )

79160594027661829163.png

Opublikowano

To się kurwa nauczcie grać jebane brązy jak sądzicie że Kha'Zix jest OP! Jeżeli te zmiany wejdą na global nikt już nie będzie grać LB i Kha'Zixem.

Opublikowano

Rengar- Hey Kha'zix. Co tam u Ciebie słychać ? 

Kha'zix- A nic właśnie wypadłem z mety :(

SZÓŁW :(

pa kha nie grałem tobą ale wkurwiałeś :/

Opublikowano

HAHAHAH XDDD

Rengar ponownie w mecie i to bardziej niż kiedykolwiek a jego nemesis Kha'Zix idzie do lamusa XDD.

Nerfienie postaci to nie jest wyjście by ludzie ich nie banowali.. tu chodzi akurat o mechanikę np LB za dużo skoków a Kha  zbyt mobilny z ultem, dmg ma duży bo to asasyn z założenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...