Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEILA - nieprawidłowa nazwa konta lub hasło

myszaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przed chwilą gdy chciałem się przelogować na inne ch wyskoczył taki błąd przy próbie logowania "nieprawidłowa nazwa konta lub hasło".

Wyskakuje to samo przy próbie zalogowania na drugie konto. Kuzyn przed chwilą sprawdzał i ma to samo. Czyżby ktoś z serwera wykradł dane kont? Zaznacze również, że nie nic pobierałem ani nie wchodziłem w żadne trefne linki. Mam dobrego antywirusa z płatną licencją, więc wątpię żeby wina leżała po mojej stronie...

Oczywiście chodziło o Deila.pl popełniłem błąd ;d

Opublikowano

Ten serwer ogłosił się jako jako top 1 a teraz okazało się że tam włamanie ktoś zrobił w ciągu 20 min all eq navi itp all baza została usunięta po włamaniu!

Już nic nie zrobisz a twoim miejscu skanował bym komputer jest kaylogger.

Opublikowano

Grałem już po resecie wiem jaka sytuacja była. To dosłownie 10 sek po wylogowaniu się przeze mnie było.

Opublikowano

Grałem już po resecie wiem jaka sytuacja była. To dosłownie 10 sek po wylogowaniu się przeze mnie było.

Po resecie harnaś znów wbił na serwer. Rozdawał eq, a także usunął wszystkie konta, całe account z navi poszło w .. ;).

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Serwer został wyczyszczony do 0 i poprawiają błedy prawdopodobnie bedziecie musieli jeszcze raz konta załorzyć

Sprawdzałem 5 minut temu czy moje konto jest dostępne - działa, zostały usunięte tylko i wyłącznie postacie z kont :).

Info ze strony głównej: 

Stan kont aktualny na dzień: 27.05.2014 godzina 16:40

Wszystkie Smocze Monety zakupione do dnia: 27.05.2014 do godziny 23:59 zostały zwrócone na konta. 

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

porobili włamy pousuwali all i wielka lipa jest i teraz serwer stoi tak o sobie i w każdej chwili mogą go wyłączyć. proponuje poczekać do soboty i nie grać na tą chwile...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...