Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można wejść na serwer dwa razy na 1 ID?

SynBogdana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jest opcja aby z 1 identy puszczać zarówno muzykę i mówić ?

Wiem że jaokś się da bo ludzie na idolach spiewaja z muzyką bez bota i nie z głosnikow ;p

TYLKO JAK xD

DAJE LIMIT ZA DZIALAJCY PORADNIK x5

Opublikowano

chodzi o uruchomienie dwoch tsów na raz. ;)

klikasz na skrót tsa i klikasz właściwości

następnie zakładka shortcut (mam angielską wersja 8.1 więc po polsku pewnie skrót)

parametr target i po " na końcu dopisujesz -nosingleinstance

Klikajac skrót tsa od teraz mozesz uruchomic 10 tsow na raz, kwestia zmiany profilu capture i playback przy logowaniu na serwer ;)

Pozdrawiam

Yurima

Profesjonalne Wsparcie Serwerów Głosowych

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

@wakc34

chodzi mi żeby na 1 identy puszczalo się i muzyke i mozna bylo gadac

Tzn wchodze na konto xxx i na nim leci muzyka i jednoczesnie moge spiewac podczas idola

jeśli uruchomisz dwa ts'y to tak a jeśli na jednym to nie ;)

sygna.png

Opublikowano

Da się wejść, ale to zależy od samego serwera bo raz są ustawione permisiony tak że zwykły user może, a raz admin serwera.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Da się wejść, ale to zależy od samego serwera bo raz są ustawione permisiony tak że zwykły user może, a raz admin serwera.

ja daje rozwiazanie uniwersalne, zresztą i tak 90% włascicieli nie wie jak to zmienic, więc myslę, że nie powinno być problemu. Jedynie gdzie to na większych serwerach, które stoją długo.

edit: tak btw. jesli kolega chce robic to tylko na jednym fizycznie logowaniu bez dwoch tsów to też się da, kwestia 20-30% utraty jakości, ale dać się DA ;)

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Najlepiej zrób sobie 2 identyfity . 1 Radio 2 do gadania , nadaj sobie Granta na tych dwóch nickach i wyjdzie na to samo :) Oczywiście pod radio nowe identyfity i pod te 2 konto też inne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...