Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt - większy knock albo automatycznu relog?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam skryptu ktory daje większego koncka lub daje cały czas reloga. Jestem pewien że takie coś instnieje i jeśli ktoś potrafi to wykonac to piszcie pw.

Opublikowano

Witam. Szukam skryptu ktory daje większego koncka lub daje cały czas reloga. Jestem pewien że takie coś instnieje i jeśli ktoś potrafi to wykonac to piszcie pw.

Skryptu na serwer? Ma dawać np. Miecz knock 5?

Opublikowano

Nie ma on być w plikach minecraft'a . Ma to polegać na tym że jak bije zwyklym mieczem to ma być jakbym bił mieczem z knock 1 i tak dalej.

Opublikowano

Nie ma on być w plikach minecraft'a . Ma to polegać na tym że jak bije zwyklym mieczem to ma być jakbym bił mieczem z knock 1 i tak dalej.

Żeby coś takiego zrobić zostałbyś mieć source Minecraft'a i wielkie umiejętności. Jest to prawie nie wykonalne

Opublikowano

Wiekszy knock da sie zrobic pluginem Essentials. |Po prostu stawiasz tabliczke i piszesz:

[Enchant]

*
knockback:10
     cena (np. $100)

Wiekszy knock da sie zrobic za pomoca pluginu Essentials. Wystarczy postawic tabliczke i wpisac tak jak ponizej:
[Enchant]

*
knockback:5
     cena (np. $100)

;) to powinno pomoc ;)

Opublikowano

Ma to być jak to powiedzial kolega wyżej "czit" ale trudny do wykrycia. Wiem że kilkunastu graczy głównych Serwerow hardcore w polsce takie coś posiada. Może jednak znajdzie się ktoś kto podola postawionemu wyzwaniu. Odwdzięcze się bardzo bardzo :)

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...