Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co chcielibyście zagrać via www?

Nelfar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Planuję napisać grę via www, tylko nie wiem jaką. Gangsterską, farmerską etc. Rpg według mnie się już przejadł i nie jest porządany ale to go nie wyklucza. Zapraszam do sugerowania.

Opublikowano

1. RPG

2. I tak nic Ci z tego nie wyjdzie

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

A to niby dlaczego? ^^ Śmieszny jesreś koleś.

Bo dobra gra wymaga budżetu i wiedzy.

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Natomiast dobra wypowiedź wymaga uzasadnienia i rozumu kolego. Jakim prawem stwierdzasz, że nie mam budżetu i wiedzy, skoro nawet nie wiesz jak mam imię..

Opublikowano

Ja byłem za grą farmerską typu Wiejskie Życie. Moim zdaniem mógłbyś taką napisać z kilku powodów:
-Mało jest takich, wiec graczy byś przyciągnął,
-Jeśli dodasz ciekawe pomysły, możesz na niej zarobić,
-jest po prostu fajny klimat, a takich typowych gier jest mało...

Jak będziesz robił, to dodaj chat też :)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Natomiast dobra wypowiedź wymaga uzasadnienia i rozumu kolego. Jakim prawem stwierdzasz, że nie mam budżetu i wiedzy, skoro nawet nie wiesz jak mam imię..

Widziałem setki takich jak Ty.

Mimo wszystko powodzenia, jeśli uda Ci się osiągnąć chociaż 

1% jakości wykonania gier typu Wiejskie Życie, S&F Game to naprawdę Ci pogratuluję,

mimo że w to wątpię.

Mój PC:

Opublikowano

Grę opierającą na realnym życiu, w której można zostać każdym.. ;)

Gwiazda, gangster, biznesmen.

Opublikowano

Mysle, ze nie oplaca robic sie takich gier jak Realne Zycie bo na WWW to nie wypali, gier na podstawie Pokemony jest pelno i nie oplaca sie takich robic. Ja osobiscie polecam ci zrobic Karcianke lub ostatecznie jakies dobre MMORpg, jesli sie na tym znasz. Grafika w Rpg powinna byc przejrzysta i taka, ze zrozumie ja kazdy dzieciak. Jakas waluta premium etc. Karcianke podobna do gry Eredan Arena, prosta w ogarnieciu, duzo kart i ciekawe skille. Powodzenia! 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...