Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo ważne duży problem

BongoDongo646

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem gdy włączam LoL'a wchodze do gry to mam 150 ping + i mam straszne lagi i tak jest ze stronami google itp a gdy wpisuje w konsoli cmd ping google.pl -t to pisze tam mój ping robi się przerwa i pisze upłynął limit czasu żądania obawiam się że to atak DDoS czy jakoś tak strasznie was proszę pomóżcie  

Opublikowano

sprawdz ping na speedtest.pl mozliwe ze ktos u Ciebie z domownikow cos sciaga z neta,albo jezeli masz wifi ktos sie do Ciebie podlaczyl z sasiadow i ciagnie neta

9j7miy.png
Opublikowano

jak dla mnie masz chujowy komputer.

Wogóle się nie odzywaj jak nie wiedz jakiego mam kompa

Masz tak tylko w lolu?

Nie napisałem strony też i w ogóle powoli się ładuje 

sprawdz ping na speedtest.pl mozliwe ze ktos u Ciebie z domownikow cos sciaga z neta,albo jezeli masz wifi ktos sie do Ciebie podlaczyl z sasiadow i ciagnie neta

Nikt z moich sąsiadów nie ciągnie neta 

A to co to jest o co z tym chodzi ?? pisze upłynął limit czasu żądania

Opublikowano

Wyłączałem 6x i czekałem po 10 sekund i nic a jeśli u dostawcy to mam czekać cierpliwie? bo musze nazbierać na thresha nie wiecie ile mniej więcej 1 dzień? i czy mam się bać ataków DDoS czy jakoś  tak?

Opublikowano

Najlepszym sposobem będzie skontaktowanie się z dostawcą wytłumacz mu o co chodzi i ci pomoże  ^_^

minionek_5956.png

Specjalista
Opublikowano

bierzesz telefon jutro dzwonisz do dostawcy i pytasz się o co chodzi, domownik sąsiad może brać neta lub ddos bo komuś się nudzi od kiedy Tak się dzieje?

Opublikowano

bierzesz telefon jutro dzwonisz do dostawcy i pytasz się o co chodzi, domownik sąsiad może brać neta lub ddos bo komuś się nudzi od kiedy Tak się dzieje?

Wcześniej pare dni temu troche muliło ale przestało a to dzisiaj sobie gram rundke w lola wychodze gram następną a tu ping 100+ to właściwie od dziś

Specjalista
Opublikowano

Wcześniej pare dni temu troche muliło ale przestało a to dzisiaj sobie gram rundke w lola wychodze gram następną a tu ping 100+ to właściwie od dziś

Jak siostra rozmawia przez skype to wtedy mam tak z dupy 100+ ms Ale jeśli to nie sąsiad ani wspóllokator na 100% Pamiętaj sąsiedzi to kawał skurw....

To pozostaje ci rozmowa z dostawcą, u mnie ostatnie była kijowa pogoda może to przez to?

Opublikowano

Słaby sprzęt. Przeczyść komputer w środku, pousuwaj niepotrzebne programy, powyłączaj niepotrzebne programy typu ''uTorrent'' itp. :)

Opublikowano

Dobra jak narazie działa 

Słaby sprzęt. Przeczyść komputer w środku, pousuwaj niepotrzebne programy, powyłączaj niepotrzebne programy typu ''uTorrent'' itp. :)

Tak bardzo słaby kupiłem go w tym roku za 4 patyki a komputer chyba musze przeczyścić masz racje a niepotrzebnych programów nie mam tylko skype ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...